Dragnea îl AMENINȚĂ pe președinte: PACEA S-A TERMINAT!

Dragnea îl AMENINȚĂ pe președinte: PACEA S-A TERMINAT!

Dragnea tocmai l-a amenințat pe președintele Iohannis în urmă cu câteva minute transmițându-i că: pacea s-a terminat!

„Eu am sperat în ăștia doi ani că toate instituțiile statului și ceilalți actori politici, începând cu președinte României, apreciază că propunerea mea de dialog, de pace politică e bine să fie luată în seamă. Se pare că s-a înțeles că asta ar fi o slăbiciune a noastră, a mea și a PSD. Drept pentru care s-a încheiat această perioadă de pace. Speram să se termine cu aceste mizerii, se pare că nu”, a declarat liderul PSD, pornind la de zvonurile că va petrece câteva zile libere în Israel, alături de țiitoarea sa, la finalul deplasării oficiale.

Întrebat în ce va consta noua strategie a sa și a PSD, dacă este vorba despre un război politic, Dragnea a răspuns: „Va fi ca înainte de pace. Nu război. Nu mai întoarcem obrazul, pur și simplu. Fac ei ceva, facem și noi ceva, zic ei ceva, zicem și noi ceva. Și vă asigur că avem suficiente resurse.”

 După care a bătut cu degetul în microfonul reporterului de la Antena 3 afirmand ca spera "sa fi meritat mizerie din ultimele doua zile", dupa ce postul de televiziune a publicat in urma cu o zi un articol in care afirma ca un magazin de pantofi de lux de pe Calea Mosilor din Bucuresti, Stefan Burdea, este detinut in acte de fiul liderului PSD in asociere cu designerul Stefan Burdea si cu Adrian Mladinoiu, fostul sofer al lui Dragnea si actual secretar de stat in noul guvern.

"Sper sa fi meritat mizeria din ultimele doua zile. Speram sa se terminat cu aceste mizerii, se pare ca nu", a comentat Liviu Dragnea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia