Dragnea: În prima parte a lunii februarie, PSD își va definitiva listele de candidați pentru locale

Dragnea: În prima parte a lunii februarie, PSD își va definitiva listele de candidați pentru locale

PSD va definitiva listele cu candidații pentru alegerile locale în prima parte a lunii februarie, a anunțat sâmbătă, la Piatra Neamț, președintele partidului, Liviu Dragnea.

"Pe 27, 28, 29 ianuarie vom avea întâlnirea grupurilor parlamentare, tot atunci vom avea un Comitet Executiv Național care va stabili, printre altele, și politica de alianțe în alegerile din acest an. Am cerut colegilor președinți de filiale ca, până la următoarea întâlnire de peste două săptămâni, să aibă o discuție largă, o discuție chiar formală, cu fiecare organizație județeană, cu structurile statutare pentru ca decizia pe care o vom lua peste două săptămâni să fie decizia care are cea mai largă susținere în partid. În prima parte a lunii februarie urmează să avem discuția finală și să stabilim candidații pentru toate localitățile și pentru toate listele", a spus Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

El a precizat că vineri a avut o întâlnire cu fiecare organizație în parte, în care s-a făcut o primă evaluare a situației politice din teritoriu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...