Dragnea: Încep să nu mai cred în coincidențe; se întâmplă multe lucruri nu numai cu mine, ci și cu alți lideri politici

Dragnea: Încep să nu mai cred în coincidențe; se întâmplă multe lucruri nu numai cu mine, ci și cu alți lideri politici

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut că începe că nu mai creadă în coincidențe, pentru că "se întâmplă multe lucruri" nu doar cu el sau cu familia sa, ci și cu alți lideri politici, și că simte că "unul sau mai mulți încearcă să folosească instituțiile statului într-un joc electoral".

"Aici nu e vorba neapărat de amenințări, dar, am spus-o și săptămâna trecută: încep să nu mai cred în coincidențe. Se întâmplă multe lucruri, nu numai cu mine, nu numai cu familia mea, ci și cu alți lideri politici naționali sau locali. Simt, s-ar putea să greșesc, îmi doresc să greșesc, simt că undeva cineva, unul sau mai mulți, încearcă să folosească instituțiile statului în acest joc electoral. Nu am niciun fel de informații, pur și simplu simt asta, îmi doresc sa fie o percepție greșită", a afirmat Dragnea duminică, la România TV.

Întrebat despre cine e vorba, președintele PSD nu a dat un răspuns concret.

"Nu știu sunt atât de multe zvonuri, atât de multe informații care circulă în București, încât până la urmă nu mai știi ce-i adevărat și ce nu-i adevărat. Dar nu numai eu simt asta sunt mulți oameni care simt asta. Poate greșim toți și am luat o boală sau un virus care ne face pe noi să avem o percepție diferită asupra realității. Dar s-ar putea să fim sănătoși și să avem dreptate. (...) Poate le folosește cineva, poate instituțiile în sine se autofolosesc", a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, "există un precedent — Traian Băsescu".

"Nu e vorba de teamă, noi ne vedem de drum și de proiecte în continuare. Evaluarea mea este că vom rămâne în picioare până în ziua alegerilor", a conchis liderul PSD.

AGERPRES/(A — autor: Cătălina Matei, editor: Nona Jalbă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...