Dragnea l-a amenințat BANDITEȘTE pe Iordache: Bă, o dai în seara asta, dacă nu, de mâine nu mai exiști! Ce UE, mă doare-n p...ă de UE!

Scene halucinante înaintea ședinței de Guvern între Dragnea, șeful PSD, și ministrul Justiției, Iordache. Dragnea tocmai aflase că Iordache a trimis la CSM noua formă a modificărilor la codurile penale și a luat foc. I-a dat întâlnire și, în drum, l-a amenințat banditește că dacă nu trece prin Guvern modificările în ședința de marți, de miercuri nu va mai exista. Iordache, care discutase cu Grindeanu să pună proiectele pe lista de la ședința de joi a Guvernului, a bâjbâit ceva despre problemele pe care le vor avea cu oficialii UE dar n-a apucat să termine. Extrem de nervos, Dragnea s-a urcat în mașină și de la geam, plecând, i-a zis: Bă, o dai în seara asta, dacă nu, de mâine nu mai exiști! Ce UE, mă doare-n p...ă de UE!

Iordache, care deja trimisese noua formă a modificărilor la CSM, la ora 17.00, la avizare, a plecat val-vârtej la Guvern. Unde de-abia a apucat să facă niște copii după proiecte. Care au fost distribuite separat, nu în mapele pregătite deja pentru ședința de guvern! 

Corespondentul Digi24 a povestit ce s-a întâmplat în ședința de Guvern:


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

2 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…

3 „Du-te dracului, Erdogan!” / Conflictul dintre Turcia și Grecia ia foc după ce un ziar grecesc l-a înjurat în tu…

4 Predoiu a dat-o afară pe marmota plină de nuri. Uitați-vă și voi cum scrie! Cum dracului o fi ajuns asta în pr…

5 Judecați voi... Acesta este anunțul candidatei PSD la Primăria Capitalei României...