Dragnea l-a amenințat BANDITEȘTE pe Iordache: Bă, o dai în seara asta, dacă nu, de mâine nu mai exiști! Ce UE, mă doare-n p...ă de UE!

Dragnea l-a amenințat BANDITEȘTE pe Iordache: Bă, o dai în seara asta, dacă nu, de mâine nu mai exiști! Ce UE, mă doare-n p...ă de UE!

Scene halucinante înaintea ședinței de Guvern între Dragnea, șeful PSD, și ministrul Justiției, Iordache. Dragnea tocmai aflase că Iordache a trimis la CSM noua formă a modificărilor la codurile penale și a luat foc. I-a dat întâlnire și, în drum, l-a amenințat banditește că dacă nu trece prin Guvern modificările în ședința de marți, de miercuri nu va mai exista. Iordache, care discutase cu Grindeanu să pună proiectele pe lista de la ședința de joi a Guvernului, a bâjbâit ceva despre problemele pe care le vor avea cu oficialii UE dar n-a apucat să termine. Extrem de nervos, Dragnea s-a urcat în mașină și de la geam, plecând, i-a zis: Bă, o dai în seara asta, dacă nu, de mâine nu mai exiști! Ce UE, mă doare-n p...ă de UE!

Iordache, care deja trimisese noua formă a modificărilor la CSM, la ora 17.00, la avizare, a plecat val-vârtej la Guvern. Unde de-abia a apucat să facă niște copii după proiecte. Care au fost distribuite separat, nu în mapele pregătite deja pentru ședința de guvern! 

Corespondentul Digi24 a povestit ce s-a întâmplat în ședința de Guvern:



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”