Dragnea: Mă consider o persoană foarte cinstită, eu nu am furat nimic

Dragnea: Mă consider o persoană foarte cinstită, eu nu am furat nimic

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că se consideră "o persoană foarte cinstită, condamnată pe marginea unui dosar politic".

"Mă consider o persoană foarte cinstită, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic inițiat de un procuror care și-a uzurpat calitățile oficiale și care, la ora asta, eu, cel condamnat, nu are hotărârea care să îi spună de ce a fost condamnat. Dacă vi se pare normal ca după zece luni un om în România să nu știe pentru ce a fost condamnat, pe de o parte, pe de altă parte, o hotărâre incompletă la care lipsește expunerea și motivarea. Codul de procedură penală spune, practic, că acea hotărâre nu există", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Șeful Camerei Deputaților a adăugat că el nu a furat nimic.

"Și ca să închei: eu nu am furat nimic. Eu am fost trimis în judecată, aduceți-vă aminte, același scandal și aceiași presiune și manipulare îngrozitoare din 2012, când se spunea că eu am furat 2 milioane de voturi. Și acum le caută. O să văd dacă le găsesc pe undeva, în condițiile în care am fost trimis în judecată pentru ceva și am fost condamnat pentru altceva. În primă instanță. În a doua instanță, nu am reușit să aflu de ce", a susținut liderul PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...