Dragnea, MASĂ de ADIO și o mică VÂNĂTOARE cu BARONII, la Teleorman. ''Fratele'' Govor va absenta, a căzut la ''datorie''!

Dragnea, MASĂ de ADIO și o mică VÂNĂTOARE cu BARONII, la Teleorman. ''Fratele'' Govor va absenta, a căzut la ''datorie''!

Țărănușul Dragnea mai face un pas spre exit-ul din fruntea PSD. În acest week-end a chemat baronimea, cea mai rămas din oastea tremurândă a ceea ce a fost Marele PSD, pe moșia secretă de pe marginea lacului Seaca, lângă granița cu Bulgaria. Pentru o masă de adio și o vânătoare. ''Fratele'' Govor va absenta, a căzut la ''datorie''! 

Cum arată moșia lui Dragnea

Pe aceasta „felie” mirifică de plajă, aflată lângă Turnu și în aval de Dunăre, s-a încercat pe timpuri construirea unei centrale nucleare, la propunerea Bulgariei. S-a facut chiar și organizarea de șantier, însa proiectul a fost în cele din urmă abandonat.Printr-o discretă Ordonanță de Guvern, penalul Victor Ponta a trecut în coordonarea Consiliului Județean Teleorman nu mai putin de 300 de hectare. O insulă și practic un întreg braț al Dunării. Chipurile pentru a se face un ditamai obiectivul turistic, cu aquapark și căsuțe pentru vizitatori. Numai că, in actele anumitor instituții cel puțin, aici nu figurează în prezent decât o baracă de muncitori. În realitate vorbim de un ditamai palatul, cu saună și centru SPA, ba chiar și cu crescătorie de păstrugi.

Înconjurat de bălți pește care se poate trece doar pe pasarele speciale, protejat de un zid natural de arbori și păzit de firma de protecție „de casă” a lui Liviu Dragnea, domeniul de pe plaja Seaca s-a transformat într-o adevărată redută administrată de facto de către TelDrum și pusă la dispoziția lu' Șefu' de câte ori are necesități...



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?