Dragnea, mesaj pentru țiitoare...?

Dragnea, mesaj pentru țiitoare...?

Într-o fotografie postată pe Facebook, Dragnea apare mai zâmbitor ca niciodată și plin de încredere alături de șefele organziației de tineret a noii sale formațiuni, Alianța Pentru Patrie.

Liviu Dragnea s-a fotografiat cu șefele organziației de tineret Alianței Pentru Patrie, noua formațiune politică pe care o patronează din umbră, și a postat pe pagina sa de Facebook imaginea alături de mesajul „Aveți încredere în mine! Dacă nu credeți, întrebați-le pe ele! Șefele Tineretului #AlianțaPentruPatrie de la nivel central”.

Fostul lider PSD a ieșit din închisoare în vara anului 2021 și, după numai câteva luni, s-a despărțit de tânara sa iubită Irina Tănase și a înființat APP alături de prietenul său Codrin Ștefănescu.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă (…)”, a declarat, la acea vreme, Irina Tănase.Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 „A venit vremea ca Europa să intre în panică”

3 VIDEO Rareș Bogdan / Mi-e plin telefonul de mesaje. Mă întreabă toți ce e cu ea

4 Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu: „Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”

5 „Banca ciudaților” din Parlamentul European...