Dragnea: Nicio companie nu mi-a plătit ce s-a realizat în vreo proprietate de a mea

Dragnea: Nicio companie nu mi-a plătit ce s-a realizat în vreo proprietate de a mea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, întrebat despre dezvăluirile Rise Project, că nicio companie nu i-a plătit ceva din ceea ce s-a realizat pe vreo proprietate a sa.

"Pozele, unii le ţin pe tabletă, alţii le ţin sub pernă, habar n-am, nu mă interesează de unde sunt făcute, cum sunt capturate şi cum au ajuns acolo. În ceea ce priveşte celelalte informaţii, (...) Tel Drum-ul sau niciodată o companie nu mi-a plătit nimic din ceea ce s-a realizat în vreo proprietate de-a mea. Niciodată. (...) Nu am niciun majordom. (...) Am înţeles că acolo este vorba de speţa unui credit foarte mare. Nu am aşa ceva", a afirmat Dragnea, la Parlament, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Platforma Rise Project a anunţat, sâmbătă, că a intrat în posesia unei valize "cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum" la care procurorii DNA n-au avut acces. Potrivit sursei citate, valiza ar fi fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, pe proprietatea lui. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...