Dragnea: Nu mă simt vânat, chiar sunt

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut, marți, că este "vânat", menționând că sunt instituții de presă care scoteau "anchete explozive" fără niciun fel de substanță deoarece el este "o piedică în calea micșorării PSD".

"Nu e o situație foarte confortabilă. M-a întrebat cineva dacă mă simt vânat. Nu mă simt vânat, chiar sunt. În situația în care o structură de presă, alte instituții de presă au o singură temă, în fiecare zi trebuia să apară ceva (...) scoteau tot felul de ciorbe reîncălzite, așa-zise anchete explozive care, de fapt, nu au niciun fel de substanță, înseamnă bani foarte mulți să se întrețină o asemenea campanie, având un obiectiv foarte clar și anume PSD. Eu sunt o piedică în calea micșorării PSD, care nu este un obiectiv doar de acum. Că sunt forțe externe, că sunt forțe interne, că sunt instituții din România, instituții din altă parte, oameni grei din afara țării, nu știu", a spus Dragnea la Antena 3.

El a spus că programul de guvernare deranjează.

"Dar, din moment ce acest program de guvernare deranjează și deranjează foarte serios anumite afaceri din România și deranjează viitorul unora, sigur că generează astfel de atacuri. Am fost acuzat și înjurat că vreau să fac ceva la multinaționale. Doamne ferește! Chiar nu. Eu doar pun niște întrebări", a declarat Dragnea, referindu-se la profitul companiilor.

El a mai spus, întrebat în legătură cu TelDrum, că nu a avut și nu are acțiuni la această societate.

"Cu TelDrum. Nu am avut acțiuni, nu am acțiuni și nu o să am acțiuni acolo. Totuși, de ani de zile, din 2004, s-a aruncat pe piață acest subiect. Nu am legături cu această societate. Stau și mă întreb totuși: dacă era o societate străină, ar fi beneficiat de același tratament? Un asemenea atac violent pe o companie mică mare e corect?", a afirmat Dragnea.

El s-a referit și la comentariile privind legăturile sale din Brazilia.

"Cu Brazilia, că am casă, că am vilă, că am vilă de lux, că am spălat bani în Brazilia. (...) Eu nu am mutat bani din România, banii mei sunt la vedere, declarația de avere e la vedere, nu am afaceri în nicio altă țară, nu am proprietăți în altă țară. Dar astea sunt lucruri știute, nu poți să ai proprietăți în această lume și să nu se știe, este imposibil", a adăugat Dragnea.

El a spus că în spatele acestor atacuri sunt "aceleași persoane și instituții". "Ei știu exact de ce fac lucrul acesta. Vor să se întâmple altceva în România, guvernarea să nu mai fie la noi, vor ca PSD să se micșoreze, vor ca PSD să se rupă, vor ca România să nu se dezvolte, poate vor ca să fie în permanență tulburare", a adăugat Dragnea.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Când am putea ieși din case? Alexandru Rafila: După data de 15 mai. Multe măsuri vor rămâne în vigoare m…

2 ULTIMA ORĂ / În China a reizbucnit epidemia! Reuters anunță că un județ din provincia Henan a fost izolat comple…

3 Asistentă dintr-un spital care primește bolnavi cu coronavirus: Vecinii mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamen…

4 Are dreptate! / Alex Dima, mesaj de revoltă: „I-am lăsat să ne conducă. Suntem în această situație din cauza uno…

5 Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat comanda Spitalului Județean Suceava și a început reorgan…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan