Dragnea: Pentru Iohannis normalitatea este să dea acest guvern jos, să rupă majoritatea parlamentară, prin violenţă

Dragnea: Pentru Iohannis normalitatea este să dea acest guvern jos, să rupă majoritatea parlamentară, prin violenţă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat că pentru preşedintele Klaus Iohannis normalitatea este să dea jos actualul guvern şi să rupă majoritatea parlamentară "prin violenţă".

"Normalitatea pentru Iohannis este anormalitatea pentru toţi oamenii de bună credinţă. Normalitatea pentru Iohannis este să dea acest guvern jos, să rupă această majoritate parlamentară, prin violenţă. Eu sunt absolut convins că în laboratoarele de la Cotroceni, unde se concep toate aceste proteste, absolut toate protestele, şi toate acţiunile, plecând de la plângerea penală de înaltă trădare până la inclusiv dosare făcute liderilor politici, acel centru de comandă, acel laborator care dă ordine la statul paralel sigur pregăteşte ceva foarte grav. Sigur pregăteşte ceva foarte grav, pentru a da acest guvern jos, pentru că ei au înţeles un lucru, în toată răutatea lor şi în tot veninul lor, au înţeles un lucru, în frunte cu Iohannis. Legile justiţiei intrate în vigoare, noile Coduri Penale intrate în vigoare, Legea pensiilor intrată în vigoare, rezultatele economice care încep să facă pe orice mincinos să tacă, pentru că nu mai poţi minţi în faţa evidenţei, parteneriatul public-privat, cele 21 de proiecte care vor fi lansate în septembrie şi în octombrie, vorbim de autostrăzi şi de investiţii foarte mari, unde vor începe efectiv lucrările, probabil că în 2019, cel mai devreme, l-au făcut conştient că în 2019, la alegerile prezidenţiale, nu mai poate câştiga, pentru că el a zis: 'România lucrului bine făcut'", a declarat Liviu Dragnea, joi seară, la România TV.

Preşedintele PSD a continuat: "Spuneţi-mi un singur lucru bine făcut de Iohannis în patru ani de zile, unul singur. În afară de toate celelalte lucruri rele care sunt împotriva românilor, împotriva guvernului, împotriva stabilităţii".

"Orice, pentru a nu mai fi acest guvern. Şi atunci au spus: singura noastră şansă, indiferent, chiar dacă dăm foc la ţară, chiar dacă destabilizăm România, să nu mai fie acest guvern. De ce? Pentru că dacă lucrurile rămân aşa, nu are cum să mai câştige alegerile. Nu are cum să mai câştige alegerile tot statul paralel, aceea este ultima lovitură la acest stat paralel", a mai declarat Dragnea.

Liderul PSD a răspuns astfel întrebat despre declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis făcute la Consiliul Naţional al PNL, când şeful statului a spus, printre altele, că "din toamnă încolo trebuie să se revină la normalitate". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina