Dragnea, pitit de socialiștii europeni în albumele cu imagini de la Congres

Dragnea, pitit de socialiștii europeni în albumele cu imagini de la Congres

Condamnat la inchisoare cu suspendare, cu un alt proces pe rol si suspectat de OLAF de implicare in fraude cu fonduri europene, presedintele PSD Liviu Dragnea a fost oaia neagra la Congresul PES desfasurat la Madrid zilele trecute, relatează  Ziare.com .

Cel putin asta este concluzia logica pe care o trage oricine priveste cu atentie mesajele publice transmise de catre departamentul de comunicare al PES prin comunicatele, dar mai ales imaginile postate de la congres.

Astfel, in timp ce aproape toti liderii partidelor care fac parte din familia socialistilor europeni sunt fotografiati in prim plan, de mai multe ori si in ipostaze familiare, Liviu Dragnea nu beneficiaza in albumele oficiale decat de o imagine clasica (de vorbitor la tribuna) postata pe pagina PES in cel mai mic format (pastrand proportiile), de o alta fotografie in care este camuflat pe jumatate de un telefon (foto) si de alte cateva instantanee in care apare in penumbra, in fundul salii, pus la coltul mesei.

Liviu Dragnea nu apare in nicio imagine alaturi de presedintele PES, Serghei Stanishev, de liderul eurodeputatilor socialisti, Udo Bullman, sau de candidatul PES la sefia Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Pana si Viorica Dancila, prezenta la congres in calitate de premier social-democrat, este pusa in valoare, aparand in mai multe imagini, chiar si in prim plan. De asemenea, comisarul european desemnat tot de PSD, Corina Cretu, apare in diverse imagini alaturi de colegii din PES, in ciuda faptului ca cei de la Bucuresti au repudiat-o deja.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…