Dragnea: Ponta s-a autoexclus; sunt câțiva care au frământări, marea masă a partidului nu este afectată

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marți, că fostul premier Victor Ponta nu a fost exclus din PSD, ci s-a autoexclus, menționând că în interior sunt câțiva "care au frământări" și își exprimă nemulțumiri, dar "marea masă a partidului nu este afectată".

"Victor Ponta nu a fost exclus din partid. S-a autoexclus. A fost o decizie a CExN ca orice membru care susține un guvern care nu e susținut de partid se autoexclude. Nu s-a ajuns aici pentru că partidul l-a împins acolo, și-a făcut-o singur", a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3, întrebat în legătură cu excluderea din PSD a doi foști prim-miniștri.

El a subliniat faptul că la această situație nu s-a ajuns brusc.

"Nu putem să zicem că nu s-a întâmplat nimic și brusc s-a ajuns în situația asta. A fost o supărare când și-a dat demisia pe Facebook. Eu m-am supărat foarte tare. Era duminică, trebuia să ne întâlnim. M-a sunat cineva și mi-a spus. Asta a durut. Nu-l acuz pentru plecarea din funcția de prim-ministru. Mi-a părut rău că nu s-a discutat în partid. El era în centrul unei presiuni uriașe. 99% din această presiune era contrafăcută, să-l determine să-și dea demisia. Pe urmă au fost atitudini incorecte în timpul alegerilor locale", a explicat Dragnea, adăugând că în campania electorală poza acestuia era pe afișele PRU, iar după alegeri, au continuat aceste atacuri.

Dragnea a afirmat, însă, că nu a folosit niciodată cuvântul trădare în politică.

"Cred că nu am folosit niciodată cuvântul trădare în politică. Să trădezi ce? Sunt foști colegi de partid care, în momente importante ale ultimului an și jumătate, nu au fost simțiți că trag la același front. Nu pot să spun că sunt trădători. Sunt oameni care, în anumite momente, vor să folosească situațiile respective pe persoană fizică în avantaj propriu, oameni care au alte proiecte politice neafirmate. PSD e un partid mare, de asta și deranjează. Fiind mare, e partidul care ține țara stabilă. Niciun alt partid nu putea să treacă prin asemenea frământări și să rămână stabil", a subliniat Dragnea.

El a susținut că este vorba despre câțiva nemulțumiți în PSD, iar partidul nu are o problemă.

"Sunt câțiva care au frământări, unii care voiau să ajungă prim-miniștri, alții care voiau să intre în guvern își exprimă nemulțumirile la tv. Dar marea masă a partidului nu este afectată. Partidul nu are o problemă acum", a mai spus Dragnea.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Gavrila Laurentiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante