Dragnea: Premierul desemnat mi-a comunicat că joi se va concentra pe finalizarea listei de miniștri din noul Cabinet

Dragnea: Premierul desemnat mi-a comunicat că joi se va concentra pe finalizarea listei de miniștri din noul Cabinet

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că premierul desemnat i-a comunicat că în cursul zilei de joi se va concentra pe finalizarea listei de miniștri, ca după aceea, într-o zi sau două, să definitiveze și programul de guvernare.

"Mi-a spus că lucrează la programul de guvernare și la formarea listei Cabinetului. Asta a spus. Astăzi, din păcate pentru dumnealui, nu a putut să facă acest lucru pentru că a mers din partid în partid. Eu i-am sugerat de mâine să se ocupe să finalizeze lista membrilor Guvernului pentru că, după părerea mea, este important ca luni și marți, miniștrii să vină la audieri în așa fel încât, poate marți seara să se voteze Guvernul în Parlament, dacă va trece, și dacă va trece să depună și jurământul marți seară. Așa mi-a spus, la plecare, că se va concentra mâine (joi — n.r.) pe finalizarea listei Cabinetului și, într-o zi, două, să finalizeze și programul de guvernare la care probabil că a lucrat ", a declarat președintele PSD la finalul consultărilor cu premierul desemnat, Dacian Cioloș, pe tema formării noului Guvern.

Discuțiile dintre reprezentanții PSD și premierul desemnat au durat aproximativ 40 de minute. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 „A venit vremea ca Europa să intre în panică”

3 VIDEO Rareș Bogdan / Mi-e plin telefonul de mesaje. Mă întreabă toți ce e cu ea

4 Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu: „Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”

5 „Banca ciudaților” din Parlamentul European...