Dragnea și ȚIITOAREA s-au întors miercuri seară din Doha

Dragnea și ȚIITOAREA s-au întors miercuri seară din Doha

Dragnea și țiitoarea s-au întors miercuri seară din Doha. Liviu Dragnea s-a îmbarcat miercuri după-amiază, la Doha, într-o aeronavă Qatar Airways, cu destinaţia Bucureşti, unde a aterizat în această seară. Informaţia a fost furnizată pentru Adevărul de un român aflat şi el în acelaşi avion. Liviu Dragnea, care a călătorit la clasa economic, a fost însoţit în vacanţă de țiitoarea sa, Irina Tănase.

Dragnea a fost văzut săptămâna trecută de un român într-o cursă cu destinaţia Qatar, potrivit Hotnews.ro. Surse politice au declarat atunci pentru site-ul citat că Liviu Drganea îşi petrece sărbătorile de Paşte în Insulele Maldive, Doha (capitala Qatar-ului) fiind doar o escală spre insulele din Oceanul Indian. Pe de altă parte, s-a mai zvonit că Liviu Dragnea şi-ar fi petrecut vacanţa de Paşte în Brazilia.

Joi dimineaţă, preşedintele Camerei Deputaţilor are programată o întrevedere, la Bucureşti, cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Oficialul european va mai discuta cu premierul Sorin Grindeanu, cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, dar şi cu societatea civilă.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CIA și Pentagonul vor înarma și antrena forțele gherilă ucrainene în România, Polonia și Slovacia

2 Dezvăluirea unui general iranian: Familia regală saudită s-ar trage din evreii care s-au luptat cu Mahomed

3 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

4 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

5 Fenomen straniu în SUA