Dragnea spune că nu a mai vorbit cu Iohannis de la învestirea Guvernului

Dragnea spune că nu a mai vorbit cu Iohannis de la învestirea Guvernului

Președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, că nu a mai vorbit cu președintele Klaus Iohannis de la învestirea Guvernului, subliniind că este "ineficient" faptul că cei doi nu discută.

"E mai rău decât anormal (că președintele Camerei Deputaților nu vorbește cu președintele țării — n.r.), este ineficient. Dar nici nu pot să vă spun că stau și plâng seara acasă că nu sunt sunat sau nu sunt căutat de președintele Iohannis, pentru că am văzut că sunt rare ocaziile, aproape deloc, când iese pe undeva și nu îmi pomenește numele, nu mă atacă, nu mă jignește", a precizat Dragnea.

El a adăugat nu se află într-un război cu șeful statului, menționând că tot primește "lovituri și jigniri", însă nu va încasa "la nesfârșit".

"Sunt foarte spumoase și zemoase aceste subiecte. Iohannis a zis ceva de Dragnea. Dragnea ce zice? Nu răspunde, arată măsurile. PNL a spus ceva de Dragnea. Dragnea ce face? Nu răspunde. Ghiță-Coldea, nu mai știu cine, Ghiță-Kovesi, sunt spumoase, dar seara fiecare român zice, eu astăzi cât am câștigat? Eu mâine câștig mai bine? Oamenii ăștia care sunt la guvernare se țin de promisiuni? Adică ne măresc salariile, ne măresc pensiile, dau drumul la niște măsuri de relaxare fiscală care să ridice economia, să descătușeze mii de motorașe de dezvoltare economică? De astea sunt interesați și atunci eu am două variante: varianta ușoară, în care să îmi ascut și eu săbiile și să începem să ne batem în declarații, foarte frumos, foarte interesant, și cu mai puțină atenție pe ceea ce trebuie să se întâmple pe programul de guvernare, sau varianta în care le încasez. Lumea vorbește despre război Iohannis-Dragnea. Eu nu sunt în război. Eu primesc, tot primesc lovituri și jigniri. (...) Nu voi încasa la nesfârșit. Asta e de categoria 'Muscă', în fiecare zi primești ceva și dai. Eu sunt obișnuit la categoria 'Super grea', o dată și bine", a arătat președintele Camerei Deputaților.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS