Dragnea: Sunt un pro-european convins; viitorii eurodeputaţi PSD trebuie să aibă obiectiv major interesele României

Dragnea: Sunt un pro-european convins; viitorii eurodeputaţi PSD trebuie să aibă obiectiv major interesele României

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Reşiţa, că este pro-european convins şi foarte dedicat unui parteneriat mult mai intens cu SUA, însă în toate aceste parteneriate nu trebuie uitat de către politicienii români să fie patrioţi, el adăugând că şi de la viitorii eurodeputaţi ai PSD se aşteaptă să aibă ca obiectiv major interesele României.

"Eu sunt un pro-european convins (...) şi sunt foarte dedicat unui parteneriat mult mai intens cu Statele Unite decât îl avem acum. Dar, în toate aceste parteneriate, în toate aceste structuri, organizaţii din care facem parte nu trebuie să uităm un lucru - trebuie să fim patrioţi români. (...) Viitorii parlamentari ai PSD trebuie să aibă un obiectiv major - România şi interesele României. Nu să meargă acolo şi să înjure România, să critice România, să hulească România şi să mintă despre România (...) Să se gândească (...) că trebuie să îşi apere ţara, merg să muncească, să aducă mai multe fonduri europene în ţara lor. Asta trebuie să facă europarlamentarii noştri (...) Şi românii trebuie să hotărască ce vor face la aceste alegeri. Vor să trimitem acolo nişte găşti, nişte grupuri de interese care nu fac nimic sau un grup de europarlamentari care să se bată pentru ţara lor", a declarat Liviu Dragnea, în deschiderea Conferinţei judeţene de alegeri a PSD Caraş-Severin. (continuă) AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”