Dragnea, tu știi ceva? Femeia la care procurorii au găsit lenjerie intimă și genți de 800.000 de euro, AUDIATĂ la DNA!

Dragnea, tu știi ceva? Femeia la care procurorii au găsit lenjerie intimă și genți de 800.000 de euro, AUDIATĂ la DNA!

Dragnea, tu știi ceva? Femeia la care procurorii au găsit lenjerie intimă și genți de 800.000 de euro, audiată la DNA! Da, Ana Maria Pătru este audiată miercuri la DNA Ploiești în calitate de suspect într-un nou dosar.

Procurorii DNA au avut un șoc la perchezițiile făcute la domiciliile fostei șefe AEP, Ana Maria Pătru! Au descoperit -atenție!- chitanțe, facturi, dar și parte din obiectele propriu-zise de lenjerie intimă, pantofi și genți, în valoare de aproape 800.000 de euro! Întrebată, la audieri, cum poate justifica această valoare uriașă cheltuită doar pentru obiecte de lenjerie intimă și genți, Ana Maria Pătru a spus că a avut mulți admiratori potenți financiar. Iar unul dintre cei care i-au făcut avansuri a fost chiar președintele PSD Liviu Dragnea. Procurorii au dat atunci în bâlbâială. Or fi găsit ceva?

Pe 15 noiembrie 2016, președinta Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, era săltată de poliție la 6 dimineața din vila unde se afla cu tânărul său consilier, căsătorită fiind, pentru că primise de la câțiva oameni de afaceri suma de 275.000 de Euro. Dosarul a pornit de la denunțul fostului amant al lui Pătru cu care aceasta avusese o relație de 3 ani după cum chiar ea a recunoscut în fața judecătorilor care au decis s-o aresteze pentru corupție, adulterul nemaifiind infracțiune de cca 15 ani.

În presă au apărut mai multe Stenograme care arată că știind că a fost denunțată de amant Ana Maria Pătru a încercat înainte de arestare să influențeze declarațiile părților din dosar.

Cu averea sechestrată și cu toate conturile blocate deprocurori, Ana Maria Pătru  a încercat din arest și să o escrocheze pe Irina Socol de 275.000 de Euro, spunând că o să-i fie omorât copilul.

Conform Curentul , după ce și-a recunoscut faptele inclusiv în fața judecătorilor Pătru a fost plasată în arest la domiciliu  și a început să viseze din nou la cât de inteligentă este ea de fapt și a povestit unor apropiați care au și înregistrat-o că Liviu Dragnea i-a trimis o importantă sumă de bani printr-un senator PSD. Probabil aceștia sunt banii din care ea  acum trăiește, plătește avocați, se laudă că plătește ziariști, merge la mare unde dă interviuri presei. Înregistrarea cu Pătru ar fi fost deja predată procurorilor.

În același timp și Pătru susține că are înregistrări cu emisarul lui Liviu Dragnea și că le va folosi în cazul în care va putea beneficia de „un 19” cu ele. Articolul 19 este cel care înjumătățește limitele de pedeapsă în urma unui denunț. Pătru a și recunoscut recent la RTV că i-a denunțat pe Udrea și pe Dragnea și nu a negat că ar fi primit bani de la șeful PSD.

Procurorii au descoperit în urma perchezițiilor făcute la domiciliul lui Pătru că  fosta șefă AEP a cheltuit în 8 ani pe imobile înregistrate pe numele ei 857.607,42 EURO din venituri totale mai mici de 400.000 Euro. 

Pătru este cercetată de procurorii DNA în mai multe dosare penale pentru infracțiuni de corupție cu șpăgi depășind 2 milioane de EURO. Deh, costă mult „eternele ei vacanțe exotice”, intervențiile estetice și tratamentele faciale și corporale când natura n-a fost prea darnică iar femeia e zburdalnică. Uitați-vă cum s-a metamorfozat Pătru din 2008-2009 (foto stânga) în 2015-2016 (foto dreapta) cu banii incasați din diversele șpăgi. Ca să nu mai vorbim de hainele de mega-firmă, bolizii cu numărul de înmatriculare AMP și fițe peste fițe.

*** Pute a Dragnea! Doi reprezentanţi ai Inspecţiei Judiciare s-au prezentat miercuri, 27 septembrie, la sediul DNA Ploieşti şi au intrat în biroul procurorului şef, Lucian Onea, chiar în timp ce studia dosarul Anei Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente, susţin surse judiciare. 

Reprezentanţii Inspecţiei Judiciare au ajuns la Ploieşti puţin după ora 12.00 şi au intrat în clădirea unde funcţionează structura teritorială a DNA. Această situaţie fără precedent, cel puţin în ceea ce priveşte DNA Ploieşti, a fost provocată de o acţiune a Anei Maria Pătru. Fosta şefă a AEP ar fi depus, prin intermediul avocatului, o cerere de recuzare a procurorilor de la DNA şi asta pentru că se află în litigiu direct cu procurorul-şef Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti.

Pe acesta din urmă, Pătru l-a reclamat la Consiliul Superior al Magistraturii, susţin surse apropiate de anchetă. Pătru solicită acum să fie cercetată în cauză de altă structură a DNA. În acest context, audierile de miercuri în ceea ce o priveşte pe Ana Maria Pătru au fost suspendate, până ce autorităţile competente vor lămuri această situaţie fără precedent.

Surse susţin că scandalul între fosta şefă a AEP şi procurorii anticorupţie ploieşteni ar fi izbucnit iarna trecută, în timp ce Ana Maria Pătru se afla în arest preventiv, într-o altă cauză instrumentată tot de DNA Ploieşti. Aceasta ar fi fost chemată la DNA pentru a reformula un denunţ deja scris cu promisiunea că va fi ajutată să scape de problemele penale. Aceasta ar fi refuzat propunerea anchetatorilor şi a făcut o plângere la Consiliul Superior al Magistraturii.

În noul dosar care o vizează în prezent, Ana Maria Pătru este acuzată de denunţare calomnioasă şi inducere în eroare a organelor judiciare, conform unor surse apropiate de anchetă.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...