Dragnea, tu știi ceva? Noi informații șocante cu Ana Maria Pătru. N-o să-ți vină să crezi tupeul prăduitoarei, acuzată de mită în valoare de milioane de euro

Dragnea, tu știi ceva? Noi informații șocante cu Ana Maria Pătru. N-o să-ți vină să crezi tupeul prăduitoarei, acuzată de mită în valoare de milioane de euro

Dragnea, tu știi ceva? Noi informații șocante cu Ana Maria Pătru. N-o să-ți vină să crezi tupeul prăduitoarei, acuzată de mită în valoare de milioane de euro.

V-o amintiți pe Ana Maria Pătru, fosta prietenă a Elenei Udrea și a lui Liviu Dragnea, care își ridica poalele în sus acuzând persecuția când era chemată la audieri la DNA?

Ei bine, după ce procurorii i-au găsit apartamente primite șpagă, bijuterii, precum și chitanțe în casă de cumpărături de lux în valoare de circa 800.000 de euro, Ana Maria Pătru continuă circoteca și în sălile de tribunal, spre deliciul tuturor.

Rar s-a mai pomenit o șpăgară care să facă o asemenea telenovelă, sfidând inteligența tuturor.

Judecători, martori dar și avocați râd cu lacrimi la tupeul Anei Maria Pătru.

Spre exemplu, Pătru a declarat în fața instanței că șpăgile de sute de mii de euro erau ori cadouri primite “ca o tânără la 27 de ani, neștiutoare, venită la o vârstă fragedă din provincie, fără cunoștințe deosebite”, sau drept cadouri din partea unor presupuși amanți.

Despre fiecare din bărbații care au declarat sub  jurământ că i-au dat șpagă, Ana Maria Pătru a spus că sunt amanții săi.

Procurorii i-au arătat și actele care arată cum a luat șpagă o mașină de lux de peste 70.000 de euro de la o companie de IT care avusese contracte cu Autoritatea Electorală Permanentă.

Martorii au descris, între altele, cum au negociat pentru ea mașina, cum au discutat cu reprezentanții firmei care vindea respectiva marcă, ce opțiuni au ales pentru confortul Anei Maria Pătru.

Șocul a venit când chiar verișoara prăduitoarei, pe numele căreia Pătru a pus mașina cu numărul B 333 AMP, a declarat că nu are carnet de conducere și că mașina nu s-a aflat niciodată în folosința ei.

Pătru a negat șpaga și când procurorii i-au arătat imagini din trafic cu ea la volan, dar și amenzi de circulație luate conducând bolidul de lux. 

Tupeul maxim e de așteptat la persoane cu profilul ei. Dosarul e plin de declarații ale martorilor în care descriu cum se oferea Pătru să intermedieze șpăgi, ba pe la fostul ministru Ion Ariton, ba pe la un anume Bulacu, consilierul acestuia, ba pe la alții.

Cu un picior în închisoare, dar cine i-o plăti ei însă banii de avocați, din moment ce zice peste tot că soții Ene o tapează de 30.000 de euro pe lună, iar Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea de alți 15.000 pe lună. O fi Dragnea, o fi Mircea Drăghici? 

Indiferent de numele finanțatorilor, prăduitoarea e o bombă cu ceas pentru oricine. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…