Dragnea va imploda în curând! S-a creat un precedent major la ședința CEX

Dragnea va imploda în curând! S-a creat un precedent major la ședința CEX

Este război pe faţă în PSD! Nu doar înaintea începerii CEx au existat discuții dure între mai mulți lideri importanți ai PSD și Dragnea, ci și în cadrul ședinței CEx. Gabriela Firea, unul dintre cei mai importanţi oameni în partid, l-a atacat dur pe liderul social democrat Liviu Dragnea pentru că îi ia apărarea ministrului de Interne, Carmen Dan. Pe aceasta din urmă a acuzat-o că ar fi orchestrat violenţele din 10 august ca să o defăimeze, mai ales prin prisma relaţiei pe care Gabriela Firea o are cu prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru. Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan, numai că social-democraţii au făcut scut în jurul şefei MAI. 

Propunerea lui Liviu Dragnea privind oportunitatea unei Ordonanțe de Guvern privind amnistia și grațierea a fost respinsă de mai mulți lideri locali importanti. Nicolae Bădălău a mers până într-acolo încât a propus ca o astfel de Ordonanță să nu fie pusă în discuție până ce nu vor exista consultări cu societatea civilă.

Sursa: Digi24.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro