Dragnea: Zgonea a devenit în ultimele luni omul lui Iohannis, nu a fost de la început

Dragnea: Zgonea a devenit în ultimele luni omul lui Iohannis, nu a fost de la început

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marți seara, că Valeriu Zgonea a devenit în ultimele luni omul președintelui Klaus Iohannis, adăugând că președintele Camerei Deputaților a fost doar un instrument slab și ineficient.

"A fost omul lui Iohannis în ultimele luni (Valeriu Zgonea — n.r.), nu a fost omul lui Iohannis de la început. Domnul Zgonea spunea de câteva luni de zile cui vrea să audă, și mie, și altor colegi care au și spus, că PSD trebuie să ajungă la 20% pentru că nu se mai poate accepta ca PSD să aibă mai mult, ca un partid în România să aibă mai mult de 20%, și înseamnă că având obiectivul ăsta a fost susținut, a fost încurajat de unii și de alții, inclusiv de domnul președinte Iohannis", a spus Dragnea, la România Tv.

El a adăugat că Zgonea "nu a avut capacitatea de a spiona" pentru președinte, fiind "un instrument slab și ineficient".

"Greșeala nu a fost a lui, ci a celor care i-au dat o valoare mai mare decât o are. Nu e vina lui, atâta poate. A fost instrumentul lui Iohannis și al altor adversari politici. Din moment ce tu spui, ca președinte executiv al partidului, că unul din obiectivele tale trebuie să fie ca PSD să fie sub 20%, ce mai poți comenta?", a menționat președintele PSD.

Dragnea a mai spus că îl interesează foarte puțin dacă sunt agenți acoperiți în PSD, pentru că, chiar dacă aceștia există, "sunt foarte proști", deoarece niciunul nu îl poate influența pe el.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /