Dragneo, până și pușcăriașul SOV te face PROST!

Dragneo, până și pușcăriașul SOV te face PROST!

După ce luni Băsescu l-a făcut pe Dragnea țărănuș nespălat pe dinți, SOV îl face prost! Sorin Ovidiu Vintu, aflat la inchisoare, a criticat si ironizat "prostia uriasa" a lui Liviu Dragnea de a incerca sa treaca "fraudulos, printr-o ordonanta de urgenta, un decret de gratiere si niste modificari la Codul Penal si de procedura penala, folosind drept pretext supra-aglomerarea si conditiile subumane din penitenciare".

"Am folosit termenul de fraudulos nu in acceptiunea lui penala ci in intelesul moral al demersului comis prin cele doua acte normative. Maniera la care s-a procedat este de tip mahala, pe sub masa si prin batista. O coterie de hoti de gaini care se furiseaza in toiul noptii sa umfle orataniile din curtile vecinilor, transformand astfel un act de clementa sociala (ma refer la gratiere) intr-o ordinarie de bodega", afirma Vintu in postarea de pe Blogul personal .

"In locul unei asumari politice transparente care sa se incadreze intr-o noua si necesara abordare a filosofiei penale a respectivelor acte normative, ne-am trezit cu o fleasca de decret de care nu beneficiaza nici macar gainarii si cu niste modificari la codul penal a caror singura 'virtute' este starea de liniste de care are nevoie Dragnea pentru a pune in aplicare programul PSD, pe care numai el il stie. Fara ca dispretul pentru Iohannis sa scada, intelegand meschinaria motivelor care-l mana in lupta, apreciez totusi interventia lui in aceasta problema", continua omul de afaceri.

Vintu noteaza si cateva masuri administrative care, sustine ele, ar rezolva mare parte dintre problemele privind conditiile din puscarii:

"1. Dreptul hotului de a-si gati mancarea in celula. In fiecare celula se gaseste si unul cu bani care va tine in spate inca unul-doi si se rezolva problema cu laturile pe care le serveste astazi statul.

2. Dreptul hotului de a face sponsorizari. Cei cu bani vor igieniza si vor moderniza pe banii lor puscariile. Teoria conform careia asta va creste coruptia in sistem e o gluma. Nu mai are unde sa creasca. Si este normal ca hotul sa primeasca niste compensatii pentru aceste sponsorizari.

3.Liberarea conditionata sa fie un drept, nu o chestie la cheful unei comisii sau a unor judecatori. In felul acesta se vor descongestiona puscariile cu cel putin dublul numarului celor care vor iesi urmare a smenului cu decretul de gratiere, si asta doar in prima faza si fara convulsii sociale.

4,5.....15 - astea sunt contra-cost"


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…