Dragoș Bucur, despre ce nu-i place la Mihai Bobonete: „Zici că ești valutist”. Ce replică acidă a primit

Dragoș Bucur, despre ce nu-i place la Mihai Bobonete: „Zici că ești valutist”. Ce replică acidă a primit

Invitat la podcast-ul lui Mihai Bobonete, "Da Bravo", actorul Dragoș Bucur a spus pe șleau ce nu îi plăcea înainte la Mihai Bobonete, precizând chiar că îmbrăcat în trening, acesta arată ca un valutist. Bobonete i-a dat replica, spunând-i că este fițos.

Cei doi au devenit colegi la show-ul „Românii au talent” de la PRO TV, sezonul 13. Printre jurați se află și actorii Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, alături de Andra și Andi Moisescu, relatează libertatea.ro.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur s-au "complimentat" reciproc FOTO Adevărul

Invitat la podcast-ul „Da Bravo!”, Dragoș Bucur a fost sincer și a răspuns natural la toate întrebările gazdei. El nu s-a sfiit să recunoască faptul că înainte de a-l cunoaște mai bine nu îl suporta pe Bobonete.

Zici că ești «valutist», mai ales cu treningul ăsta. Pot să-ți fac un compliment? E pe bune. Mă cam enervai înainte să te cunosc la «Românii au talent». Pur și simplu, propria ta prezență mă enerva. Dai prea multă importanță felului în care te îmbraci, astfel că dai prea multă importanță felului de a te prezenta în public. Mi-a plăcut că ai spus, nu în fața camerelor, de 4-5 ori niște lucruri foarte direct, pe bune, pe care mulți oameni nu le-ar fi zis. Chestii care știai că vor deranja, dar tu ți-ai asumat. Am descoperit și o parte mai sensibilă a ta, care m-a surprins plăcut”, a precizat Dragoș Bucur.

Ca să nu rămână dator, Bobonete i-a întors "complimentul".

Te credeam foarte încrezut și că ai fumuri de actor care a filmat cu Colin Farrell. Mi se părea că ești fițos. Emisiunea «Visuri la cheie» mi-a arătat undeva, pe alocuri, latura ta de tată, altfel de cum te percepeam eu. Iar la «Românii au talent» am simțit, real, un sprijin în privirea ta când mai făceam o prostie. Am căpătat o dragoste frățească”, a spus comediantul .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu