Drama lui Florin Constantin de la Divertis. A rămas fără casă, după o explozie în blocul în care locuia

Drama lui Florin Constantin de la Divertis. A rămas fără casă, după o explozie în blocul în care locuia

Se împlinesc șase ani de la explozia care a distrus apartamentul lui Florin Constantin (64 de ani), actorul de la Distractis , devenit celebru alături de trupa Divertis .

Florin Constatin nu va putea uita niciodată acele momente FOTO Arhivă

Șocul trăit atunci de actor și soția sa, Iuliana, odată cu pierderea apartamentului și a întregii lor agoniseli, i-a marcat profund. Astăzi reușesc să zâmbească împreună, însă artistul mărturisește pentru Click! că a rămas cu traume.

În urma exploziei în care Florin Constantin a rămas fără casă, două persoane şi-au pierdut viaţa, alte 11 persoane au fost grav rănite, iar 16 apartamente au fost grav afectate. Un bilanț greu de gestionat.

Florin Constantin a mărturisit că nu va putea să uite niciodată teribilele momentele de atunci și drama care a urmat.

Mergeam cu doi pompieri acolo, după mine, să mai caut prin moloz lucruri de ale noastre. Unul mergea în fața mea și celălalt în spatele meu cu ceva din plumb să îmi salveze viața, adică, dacă îmi cădea ceva în cap, să vină unul dintre pompieri cu acea unealtă să mă salveze. Atunci eu m-am gândit, oare lucrurile mele valorează mai mult decât viața acelor băieți?”, a declarat, pentru Click!, Florin Constantin.

Soția artistului a trecut printr-o depresie

Actorul, care acum activează în trupa Distractis, și-a văzut atunci partenera afectată de depresie. Iuliana a avut nevoie de îngrijire de specialitate. Timpul a trecut, iar lucrurile au evoluat spre bine. În anul 2019 au fost despăgubiți cu suma de 50.000 de euro și și-au cumpărat o locuință cu grădină în comuna Tomești din județul Iași, în valoare de 80.000 de euro.

„Soția este și ea acum, bine, sănătoasă. Și-a revenit, este mult mai bine”, a declarat , Florin Constantin.

Citește în Click! despre proiectele la care lucrează acum actorul .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...