Drastica transformare de look a actriței Kate Hudson

Drastica transformare de look a actriței Kate Hudson

Kate Hudson, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood a decis să-și schimbe radical lookul. Deși este una dintre cele mai sexy actrițe ale momentului, ea nu a ezitat să recurgă la o schimbare drastică ce a surprins o lume întreagă, relatează online ziarul ABC.

Sursa foto: Kate Hudson / Instagram

Actrița cu aspect angelic — pe care în urmă cu câteva luni presa de scandal o lega sentimental de Brad Pitt — s-a ras în cap, potrivit unei imagini care a făcut înconjurul lumii.

Însă cum fiica lui Goldie Hawn are o față perfectă pentru orice look, chiar și drastic, îi stă bine, notează ABC.

Faptul că a renunțat la părul lung îi scoate mai bine în evidență trăsăturile feței, cum se poate vedea din puținele imagini din rețelele de socializare cu noua tunsoare a lui Kate Hudson.
Goldie Hawn & Kate Hudson
Sursa foto: Kate Hudson / Instagram

Astfel, Kate se alătură listei lungi de personalități care într-un moment al vieții lor au decis să se tundă "sănătos" la zero. Din această listă face parte și celebra cântăreață Britney Spears.

Pe lângă impactul suscitat de noua imagine, există și un mister legat de motivele care au stat la baza acestei decizii radicale. Deocamdată, singurul lucru care se știe sunt zvonurile legate de un nou proiect, cu caracter secret, pe care Kate Hudson îl dezvoltă în comun cu cântăreața australiană SIA.

Potrivit zvonurilor, actrița s-ar fi ras în cap pentru un rol. Încă nu se cunosc detalii despre proiectul lui Kate, dar se pare că este vorba de un musical regizat de Sia.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”