Du-te acasă, BOULE! Genunche, corectat în direct, la Antena 3, după un DEZACORD FLAGRANT!

Du-te acasă, BOULE! Genunche, corectat în direct, la Antena 3, după un DEZACORD FLAGRANT!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a fost corectat de moderatoarea Antena 3, dupa ce a facut un dezacord flagrant intr-o interventie telefonica la postul de televiziune, unde fusese invitat sa comenteze scandalul institutiilor de invatamant superior vizate miercuri de perchezitiile procurorilor, dupa ce mai multi profesori ar fi cerut bani de la studenti pentru promovarea examenelor.

"Nu putem sa fim din punct de vedere al Ministerului Educatiei Nationale nepasatori la ceea ce se intampla in sistemul de invatamant universitar, este o palma pe care cativa inconstienti din acest sistem o ..." a spus ministrul Educatiei, moment in care din studio se aude ziarista Antenei 3:

"O dau!"

Liviu Pop a continuat insa imperturbabil:

"... in momentul de fata invatamantului universitar din Romania pentru ca noi ne ne luptam cu internationalizarea universitatilor din Romania iar cativa colegi... fosti colegi inconstienti arunca o pata neagra pe invatamantul universitar din Romania".

Liviu Pop a mai fost protagonistul unui episod similar in 2016, cand si-a anuntat fanii de pe Facebook ca s-a operat la "genunche". 

Inregistrarea audio poate fi ascultata AICI, incepand cu minutul 4.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a fost studentul Universitatii "Vasile Goldis" din Arad, una dintre institutiile de invatamant superior vizate de perchezitiile procurorilor.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 O numire care provoacă scârbă / Și se mai miră, jegurile dracului, că-i confundă oamenii cu PSD

5 Așa o fi?