Ducele de Edinburgh a suferit o intervenţie medicală pentru tratarea unei afecţiuni cardiace

Ducele de Edinburgh a suferit o intervenţie medicală pentru tratarea unei afecţiuni cardiace

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost supus cu succes unei proceduri medicale pentru tratarea unei afecţiuni cardiace preexistente, a informat joi Palatul Buckingham, transmit AFP, DPA şi EFE.

"Ducele de Edinburgh a suferit ieri (miercuri) o procedură reuşită pentru a trata o afecţiune cardiacă preexistentă la Spitalul St Bartholomew. Alteţa sa regală va rămâne în spital pentru tratament, odihnă şi recuperare pentru câteva zile", se spune într-un comunicat al Palatului Buckingham publicat joi.

Tipul procedurii nu a fost făcut public.

Prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost internat pentru prima dată la King Edward VII Hospital din Londra pe 16 februarie pentru tratarea unei infecţii. Săptămâna aceasta, luni, a fost mutat la spitalul St. Bartholomew din capitală, unde medicii au efectuat teste şi l-au pus sub observaţie pentru o afecţiune cardiacă preexistentă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”