Dumitru Dragomir: „Gigi Becali are cei mai mulți bani cash din România”

Dumitru Dragomir: „Gigi Becali are cei mai mulți bani cash din România”

Gigi Becali a mai dat o lovitură financiară, anunță Dumitru Dragomir. Fostul președinte al LPF a dezvăluit că omul de afaceri din Pipera a cumpărat un teren care îi va genera un profit de 30 de milioane de euro.

  • Gigi Becali are o avere estimată la două miliarde de euro.

“A dat o lovitură Gigi acum o săptămână! A cumpărat cel mai bun teren din București, șase hectare de pământ. Lângă lac, e un lac în Pipera. E la 100 de metri de lac. Știu cât a dat Gigi, dar nu pot să spun, pentru că după aia îl “curăță” pe ăla de la Palat care mi-a spus.

Cât câștigă? În jur de 30 de milioane de euro. Cel mai bun teren din nordul Bucureștiului! Prețul... l-a luat pe degeaba! Eu știu mai mult, dar nu pot să spun. Nu ochește nimeni pentru el, doar Gigi, cu Luțu și încă un băiat, Marius.

Gigi Becali e omul care are cei mai mulți bani cash din România. La un moment dat, avea 30-40 de milioane de euro într-un seif, cash, în anii 2000-2004. N-am văzut așa ceva, era ca Pablo Escobar!

Poți să spui despre el că e mai țăran, dar când îi aud pe unii că îl fac prost… ăsta e sclipitor! Și marketingul pe care îl face el… a umplut stadionul prin declarațiile lui”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale