Dumitru, în privința contestației depusă de Ponta: Voi lua o decizie care este impusă de către lege

Dumitru, în privința contestației depusă de Ponta: Voi lua o decizie care este impusă de către lege

Ministrul Educației Naționale, Mircea Dumitru, a declarat luni, la Brașov, că "va lua o decizie care este impusă de lege" în privința contestației depusă de fostul premier Victor Ponta privind retragerea titlului de doctor, după verdictul comisiei de evaluare CNATDCU.

"Deocamdată nu pot să iau nicio decizie, domnul Victor Ponta a făcut o contestație la sfârșitul săptămânii trecute, pe care a depus-o la cabinetul ministrului. Este o perioadă de 10 zile în care această contestație va fi evaluată de către comisia de contestații din CNATDCU, care va da un verdict, și abia după acesta, în calitate de ministru, voi lua o decizie care este impusă de către lege", a afirmat Mircea Dumitru, răspunzând unei întrebări din partea presei.

Fostul premier Victor Ponta a contestat, în data de 15 iulie, decizia Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare privind retragerea titlului de doctor, a confirmat, pentru AGERPRES, președintele CNATDCU, Viorel Barbu .

Barbu a fost informat în dimineața zilei de luni cu privire la contestația depusă de fostul premier. CNATDCU are la dispoziție zece zile, începând cu data de 15 iulie, pentru a analiza contestația și a da o rezoluție.

AGERPRES/(A-autor: Jana Pintili, editor: Diana Dumitru, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”