Dumnezeu nu doarme, nenorocitule! Dragnea spune că nu știe nimic despre proprietățile cumpărate de fiu-său de la TelDrum: Eu nu am nicio legătură VIDEO

Dumnezeu nu doarme, nenorocitule! Dragnea spune că nu știe nimic despre proprietățile cumpărate de fiu-său de la TelDrum: Eu nu am nicio legătură VIDEO

Dumnezeu nu doarme, nenorocitule! Dragnea spune că nu știe nimic despre proprietățile cumpărate de fiu-său de la TelDrum: Eu nu am nicio legătură. Liviu Dragnea a afirmat vineri ca nu stie despre proprietatile cumparate de firma fiului sau de la Tel Drum cu opt zile inainte ca societatea sa-si ceara falimentul, dezvaluire facuta de Rise Project joi.

"Nu stiu. Trebuia sa imi comunice mie?", a spus Dragnea, acuzand ca DNA se pregateste sa ii intre in familie. "Eu inteleg ca o firma a facut achizitii de la o firma. Eu nu am nicio legatura”, a spus Dragnea.

Potrivit Rise Project, cumparatorul oficial este o firma (Zooveg 2010) in care fiul de 29 de ani al presedintelui PSD, Stefan Valentin Dragnea a detine 70% din actiuni.

Liderul PSD i-a atacat apoi pe jurnalistii care insistau pe acest subiect.

"E atat de disperat DNA ca va pune sa puneti intrebarile astea? Sa ma cheme. Nu va da DNA-ul tot felul de informatii pe surse? Luati-le de acolo", a mai spus Dragnea.

Potrivit Rise Project, Stefan Valentin a cumparat, asa cum arata dosarul de insolventa a Tel Drum, fosta vila de protocol al partidului comunist, cu piscina si acareturile aferente, si trei terenuri care o inconjoara. Toate l-au costat pe Dragnea Junior aproape 106.000 euro (493.601,36 lei).


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

5 Citiți și voi ce scrie judecătoarea României la CEDO despre ministrul Justiției!