După unificarea triburilor, Alex Velea și Antonia se alătură concurenților aflați în Republica Dominicană

După unificarea triburilor, Alex Velea și Antonia se alătură concurenților aflați în Republica Dominicană

Surpriză pentru fanii Survivor România! Miercuri, 29 martie, Antonia și Alex Velea se alătură Faimoșilor și Războinicilor din Dominicană! Concurenții au rămas uimiți când i-au văzut pe cei doi, conform click.ro.

Foto: click.ro

După ce au dat ultima bătălie pe traseu în forma echipelor Faimoși și Războinici, a început lupta individuală! Odată cu ziua de miercuri, 29 martie, Faimoșii și Războinicii nu mai există în Dominicană! Cele două triburi se unesc sub numele de tribul Taino și merg să locuiască, împreună, pe aceeași insulă.

Cei 4 fantastici: Elena, Oana, Delea și Zanni au luptat pe traseu pentru ultima dată, iar jocul pentru recompensă a fost câștigat de Faimoși și Războinici, care au avut parte de un adevărat răsfăț: un masaj pe cinste, o gustare, dar și un duș adevărat, produse cosmetice, tunsori noi, haine de gală și multă voie bună!

După ce s-au aranjat ca la carte, concurenții din cele două triburi unificate sub numele de Taino, un singur trib, au mers la o masă „regească” și s-au ospătat cu bucate care mai de care mai delicioase.

Surprizele nu s-au oprit aici, căci alături de ei au venit și Antonia și Alex Velea! Cei doi artiști au susținut un concert de excepție în Dominicană, spre bucuria tuturor concurenților.

Alex Velea: Eu am încercat să cânt melodii mai vesele, dar mă uitam la nevastă-mea și o vedeam că plânge. Antoniei i-au dat lacrimile! E uluitor ce fac oamenii ăștia aici. Bravo vouă, tuturor, pentru parcursul vostru!

Antonia: Eu am plâns, am încercat să cânt melodii care să fie cât mai aproape de inima lor.

Imediat după terminarea concertului susținut de Antonia și Alex Velea, concurenții din cele două echipe au primit o veste-bombă de la Daniel Pavel: echipele lor nu mai există, iar de acum înainte, lupta va fi doar individuală. Atât Faimoșii, cât și Războinicii, fac parte, acum, dintr-un singur trib numit Taino și vor locui împreună pe aceeași insulă. Puțin debusolați, dar curioși să vadă ce se întâmplă în continuare, concurenții și-au adunat toate lucrurile și au mers pe insula pe care urmează să trăiască împreună.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”