„Durează și toată noaptea. Și nu mă dau mare”

„Durează și toată noaptea. Și nu mă dau mare”

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, fiecare apariție a lui Dani Mocanu face deliciul publicului, chiar dacă există și multe persoane care îl blamează și îl pun la zid. Chiar și așa, el își vede de viața lui și merge mai departe, iar conturile i se rotunjesc de la o zi la alta, datorită melodiile pe care le cântă.

Recent, fanii săi de pe Instagram au avut o curiozitate la care, poate, unele vedete nu ar dori să răspundă. Însă Dani Mocanu nu s-a ferit și a dat un răspuns cât se poate de direct. „Cât ține o partidă de sex?” a fost întrebarea primită în mediul online de artist.

„Am să fiu cât se poate de sincer. Depinde de multe aspecte. Dacă interesul meu e să o fac să se îndrăgostească, durează și toată noaptea. Și nu mă dau mare, cum fac majoritatea bărbaților. În sex trebuie să-ți implici mult creierul, deci răspunsul este simplu. Eu pot controla dacă vreau să țină mai mult sau mai puțin”, a răspuns Dani Mocanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...