„Durează și toată noaptea. Și nu mă dau mare”

„Durează și toată noaptea. Și nu mă dau mare”

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, fiecare apariție a lui Dani Mocanu face deliciul publicului, chiar dacă există și multe persoane care îl blamează și îl pun la zid. Chiar și așa, el își vede de viața lui și merge mai departe, iar conturile i se rotunjesc de la o zi la alta, datorită melodiile pe care le cântă.

Recent, fanii săi de pe Instagram au avut o curiozitate la care, poate, unele vedete nu ar dori să răspundă. Însă Dani Mocanu nu s-a ferit și a dat un răspuns cât se poate de direct.„Cât ține o partidă de sex?”a fost întrebarea primită în mediul online de artist.

„Am să fiu cât se poate de sincer. Depinde de multe aspecte. Dacă interesul meu e să o fac să se îndrăgostească, durează și toată noaptea. Și nu mă dau mare, cum fac majoritatea bărbaților. În sex trebuie să-ți implici mult creierul, deci răspunsul este simplu. Eu pot controla dacă vreau să țină mai mult sau mai puțin”, a răspuns Dani Mocanu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

4 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!