E. Andronescu: Acum avem dovada clară că protestatarii #Rezist vor să destabilizeze corupția din România!

E. Andronescu: Acum avem dovada clară că protestatarii #Rezist vor să destabilizeze corupția din România!

Fosta (si probabil viitoarea) ministra a invatamantului, trage un serios semnal de alarma cu privire la consecintele pe care le pot avea protestele din Romania:

„Eu inteleg ca oamenii sunt suparati, e dreptul lor sa protesteze atunci cand sunt furati, dar de aici pana la a cere sa se faca dreptate, e o diferenta mare!

Oamenii ar trebui sa fie mai intelepti si sa accepte situatia, pentru ca si noi trebuie sa traim cumva, chiar daca nu ne pricepem la nimic concret.

Cu totii suntem romani si ar trebui sa fim uniti, sa ne acoperim unii pe altii, sa ne spalam rufele in familie si nu sa ne turnam la DNA sau mai urat, in fața Europei.

Faptul ca se protesteaza, e pana la urma normal, dar sa nu mai iasa atat de multi odata, sa protesteze si ei pe rand, mai incet, sa nu dea impresia ca suntem o tara corupta unde oamenii nu mai suporta clasa politica.

Stiu cu siguranta cine este in spatele acestor proteste, cine le finanteaza si ce urmareste prin ele. Acum avem dovada clara ca protestatarii #Rezist vor sa destabilizeze coruptia din Romania, iar din asta avem de pierdut noi toti: si Liviu Dragnea si PSD-ul dar si Elena Udrea, Alina Bica, Adriean Videanu sau clanul Sportivilor.

Haideti sa ne hotaram ce vrem sa facem pana la urma cu tara asta!”

A declarat Ecaterina Andronescu.

Totodata senatoarea PSD a precizat ca ea insasi este o partizana a justitiei independente dar a subliniat ca in fruntea DNA ar trebui sa se afle o persoana impartiala si corecta, asa cum este de exemplu Liviu Dragnea si nu o figura controversata ca Laura Codruta Kovesi, scrie  Ponturifierbinti.com .

NOTĂ Într-o țară guvernată de o elită pe bune acest material este doar un pamflet...



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...