„E bine pregătită, dar să nu fie suspiciuni”/O fostă Miss, pusă să demisioneze dintr-un post public

„E bine pregătită, dar să nu fie suspiciuni”/O fostă Miss, pusă să demisioneze dintr-un post public

O tânără juristă, fost model şi câştigătoare a mai multor concursuri de frumuseţe, a demisionat din postul de membru supleant 2, neremunerat, al Consiliului de Administraţie al unui spital din Cluj. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, spune că tânăra „are o pregătire foarte bună, dar i-am cerut demisia ca să nu existe suspiciuni”.

Claudia Ardelean (27 de ani) a postat, zilele trecute, pe contul ei de Instagram faptul că a fost numită în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca. În presă au apărut mai multe articole despre tânără, fapt care l-a determinat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, să-i ceară demisia.
 
Membră în vechiul PNL, Claudia Ardelean a absolvit două facultăţi, Studii Europene şi Facultatea de Drept, în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Este angajată ca jurist la un cabinet notarial. Claudia Ardelean a fost model şi a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe şi, de asemenea, are o agenţie de hostesse.
 
Surse din PNL au explicat pentru „Adevărul” că tânăra este foarte implicată în activitatea filialei locale a PNL, lucru care se poate vedea şi din fotografiile ei de pe Instagram, în care apare alături de politicieni precum Ludoviv Orban, Emil Boc şi alţii.

Ea a fost pusă pe ultimul loc pe lista de Consiliu Local la ultimele alegeri locale. În ceea ce priveşte agenţia de hostesse: „Ea a fost model şi a păstrat legătura cu fetele. Astfel că, dacă sunt evenimente unde e nevoie de hostese, ea le aduce, dar se face totul legal cu chitanţă”, a explicat sursa citată, care a mai precizat că este o bună profesionistă. „Este angajată la un cabinet notarial şi cred că e cel mai bine pregătită dintre membrii Consiliului de Administraţie”, mai precizează sursa citată.
 

„E bine pregătită, dar să nu existe suspiciuni”

 
Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a trimis, miercuri dimineaţă, un comunicat de presă, în care explică motivele pentru care tânăra a fost pusă să-şi dea demisia
 
„Urmare a informaţiilor apărute în presă cu privire la numirea, în calitate de supleant 2, a doamnei Claudia Ardelean, în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca (funcţie neremunerată), preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, face următoarea declaraţie publică: „Regret nespus incidentul.Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăţi (din care una de Drept) şi are o pregătire foarte bună. Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă ţin de viaţa privată a persoanei respective. În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”, a explicat Tişe.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…