E cam de DNA/„Fariseii Domnului” au datorii de peste jumătate de milion de lei după niște „împrumuturi” ciudate

E cam de DNA/„Fariseii Domnului” au datorii de peste jumătate de milion de lei după niște „împrumuturi” ciudate

La final de mandat, în noiembrie 2020, Gabriela Firea și-a depus și declarația de avere aferentă, în care se observă la rubrica ”datorii” un număr de nouă persoane, cărora fostul primar al Capitalei le datorează sume consistente.

Către șapte persoane din această listă, Gabriela Firea are de returnat – până în 2022 – suma fixă de 63.700 lei de persoană, ”conform contractului de împrumut încheiat pe 23 septembrie 2020 (sumă utilizată pentru plata contribuției electorale)”.

Gabriela Firea și Florentin Pandele, datorii identice la două prietene de familie
Separat, ultimele două persoane de pe listă, Ligia Gheorghe și Lucia Veronica Salem, trebuie să primească de la Firea, până anul viitor, sumele de 58.000 lei, respectiv 80.800 lei, ambele contracte de împrumut fiind semnate pe 10 noiembrie 2020.
Persoane publice, Florentin Pandele (60 de ani) și Gabriela Firea (49 de ani) au făcut nunta mare în 2011, darul strâns de la invitați ridicându-se atunci la o sumă considerabilă, așa cum amintea presa acelor timpuri. ”Cei 500 de invitaţi de la nunta Gabrielei Firea cu Florin Pandele au răsplătit cu generozitate eforturile celor doi de a-i face să se simtă bine. Surse apropiate cuplului susţin că “bilanţul” evenimentului a fost unul cu adevărat impresionant: 385.000 de euro, sumă primită ca dar de la familie, de la foşti colegi de şcoală şi de la prieteni, care au ţinut să le fie alături într-o zi atât de importantă", nota libertatea.ro la câteva zile după eveniment.

Citeste mai multe pe fanatik.ro ​​

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

3 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

4 Generalul din fruntea Armatei Poloniei: „Ne-am luat valizele cu bani și mergem, la dracu în praznic, în jurul lumii și încercăm să cumpărăm”

5 VIDEO Voi vedeți ce-au scos turcii din „cutia cu maimuțe”?