E CUTREMUR pe Internet: Viorica Dăncilă și-a făcut cont de Facebook! ”De astăzi mă puteți găsi și aici”

E CUTREMUR pe Internet: Viorica Dăncilă și-a făcut cont de Facebook! ”De astăzi mă puteți găsi și aici”

Risc Seismic

Premierul Viorica Dăncilă și-a deschis un cont oficial pe Facebook, afirmând în prima postare că își dorește să dialogheze cu cetățenii. ”De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oameni”, a explicat șeful Guvernului. Ea folosea până acum pentr comunicare în social media doar un cont oficial de Twitter, administrat de echipa de consilieri de la Palatul Victoria. 

"Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua", spunea Churchill.

Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe.

Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart.

Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului și a consensului, a maturității politice și a acțiunilor responsabile.

În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi face tot ce-mi stă-n putință să readuc agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală.

De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oamen”, a scris Dăncilă.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

3 Așa o fi? /

4 VIDEO „N-ai față pentru mașina aia”, „De unde ai avut banii?”

5 De citit...