E groasă cu Grindeanu? Dragnea și-a ANULAT prezența la Școala de vară a TSD!

E groasă cu Grindeanu? Dragnea și-a ANULAT prezența la Școala de vară a TSD!

E groasă cu Grindeanu? Dragnea și-a ANULAT prezența la Școala de vară a TSD! După ce dimineață trompetele mediatice ale PSD au anunțat zgomotos cu titluri gen: „Decizie-șoc luată de Liviu Dragnea în plin război cu Sorin Grindeanu. Nimeni nu se aștepta la așa ceva”, că șeful PSD  a plecat la mare pentru a participa la școala de vară a tineretului pesedist, acum câteva minute a anunțat că și-a anulat prezența... 

UPDATE/Dragnea se va întâlni cu liderul UDMR, Kelemen Hunor. Deci, e groasă. Digi24 anunță că va propune UDMR cooptarea la guvernare. Kakaia guvernare?

Liviu Dragnea ar fi trebuit sa participe vineri la Scoala de Vara a Tinteretului social-democrat la Jupiter, program anuntat de dimineata de catre departamentul de comunicare, insa in cursul dupa-amiezii Dragnea a anuntat ca nu va mai participa.

Motivul anularii programului ar fi unele intalniri pe care le-ar avea vineri Liviu Dragnea, cu trei zile inainte de depunerea motiunii de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu.

Revenim cu amănunte

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

5 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?