Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

E-mailurile lui Donald Trump Jr. sunt ''invenții", afirmă presupusul intermediar rus Aras Agalarov

Miliardarul rus Aras Agalarov a calificat miercuri drept ''invenții'' e-mailurile dezvăluite de către Donald Trump Jr., fiul cel mare al președintelui american Donald Trump, în care un manager britanic afirma în 2016 că poate să ajute echipa lui Trump pentru a o discredita pe Hillary Clinton cu dosare rusești compromițătoare, relatează AFP.

''Sunt invenții! Nu știu cine le-a inventat și ce-ar avea de-a face Hillary cu aceasta'', a declarat Agalarov într-un interviu la postul de radio rus Business FM, referindu-se la informațiile pe care el ar fi fost dispus să le dezvăluie lui Donald Trump Jr., potrivit e-mailurilor dezvăluite marți de către Donald Trump Jr.

Aras Agalarov este unul dintre protagoniștii ultimului scandal ce-l vizează pe Donald Trump, echipa sa de campanie și eventualele legături sau înțelegeri cu Rusia.

Donald Trump Jr. a afirmat că a primit în iunie 2016 e-mailuri de la Rob Goldstone, un britanic prieten de familie, fost jurnalist de tabloid și manager, care i-a spus că tatăl unui cântăreț rus de muzică pop, de care el se ocupă, poate furniza dosare compromițătoare despre Hillary Clinton.

E-mailul îi desemnează pe cântărețul rus Emin Agalarov, al cărui manager este Rob Goldstone, și Ara Agalarov, tatăl cântărețului și prezentat drept un apropiat la procurorului general al Rusiei, un post cheie și sensibil.

Contactat, Aras Agalarov a dezmințit că îl cunoaște pe britanic. ''Nu aș putea spune că îl cunosc cu adevărat. El a lucrat cu Emin o perioadă ca manager, îl promova în SUA sau cam așa ceva'', a declarat miliardarul rus.

Fiul cel mare al lui Trump a recunoscut marți că s-a întâlnit anul trecut cu o avocată rusă, Natalia Veselnițkaia, care i-a fost prezentată de către Rob Goldstone drept un emisar al guvernului rus în posesia unor informații potențial compromițătoare despre Hillary Clinton.

Într-un mesaj datat 3 iunie 2016, Goldstone îl informa pe Donald Trump Jr. că procurorul general al Rusiei, Iuri Ciaika, îi propusese lui Aras Agalarov ''să ofere echipei de campanie a lui Trump informații și documente oficiale care ar incrimina-o pe Hillary și tranzacțiile sale cu Rusia și care ar fi foarte utile pentru Donald Trump''.

''Sunt evident informații de nivel foarte înalt și sensibile, dar care fac parte din sprijinul Rusiei și al guvernului său pentru Trump'', scrie Rob Goldstone. ''Dacă este vorba despre aceasta, ador ideea, în special mai târziu în această vară'', a răspuns Donald Trump Jr.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Grupul Mykonos” conduce din umbră România. Dăncilă, un pericol pentru siguranța națională!

2 Tic-tac! Un important om politic va fi deconspirat ca slugă a Securității! Campania pentru prezidențiale va să…

3 Semn NEGRU pentru Mafia PSD! Ce atribuții va avea Kovesi în calitate de procuror-șef european

4 Imaginea Mafiei PSD! Detalii-ȘOC despre ÎMPRUMUTURILE Rovanei Plumb! Oameni buni, acești infractori au ÎNGROPA…

5 HOPA! Cu o zi înainte de plecarea în SUA, Dăncilă modifică Legea Dragnea / Vâlcov pentru gazele din Marea Neagră…

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația