„E paranoia femeia”/Iulia Sălăgean, acuzată de Bianca Drăgușanu că i-a furat ceasul

„E paranoia femeia”/Iulia Sălăgean, acuzată de Bianca Drăgușanu că i-a furat ceasul

Recent, Iulia Sălăgean a apărut cu un ceas de lux la mână, într-o postare de pe Instagram. Acum, Bianca Drăgușanu susține că acel ceas este al ei, iar fosta ei prietenă i l-ar fi furat. Vedeta neagă această variantă și susține că este doar o invenție a fostei asistente tv.

Bianca Drăgușanu o acuză pe Iulia Sălăgean că i-a furat ceasul și i-a cerut acesteia să aducă dovezi cum că ar fi al ei. După ce a aflat acuzațiile blondinei, în direct la Xtra Night Show, Iulia a avut o reacție pe măsură. Fosta soție a lui Alex Bodi neagă această variantă și susține că accesoriul pe care îl purta în fotografia de pe Instagram îi aparține unei prietene.

Iulia Sălăgean, acuzată că ar fi furat ceasul Biancăi Drăgușanu

După ce i s-a transmis că Bianca vrea dovezi că ea a cumpărat cardul, respectiv cutia în care a venit și cardul produsului, Iulia a explicat unde s-ar afla, de fapt, ceasul care îi lipsește divei.

Potrivit Iuliei, ceasul i-a fost furat Biancăi la Monaco, mai de mult, iar acum încearcă doar să-i facă rău cu aceste acuzații.

„Este paranoia femeia. Lasă cardul. Să vină la mine că i-l arăt personal. (...) Acest ceas nu-mi aparține Îi aparține unei prietene. Ea știe exact unde i-a fost furat ceasul. La Monaco. E o situație veche. Nu mă privește pe mine. (...) Ea nu are arme împotriva mea și nu știe ce să mai facă. (...) Să lase jocurile astea că s-ar putea să se trezească cu mine la ușa ei și atunci nu o să mai fie ok”, a spus Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.

Pentru a demonstra că ceea ce spune este adevărat, Iulia a revenit în emisiune cu o fotografie în care apare ceasul pe care îl purta în cutia lui originală, acesta fiind deja, din nou, în posesia prietenei ei.

Gabi Bădălău i-a trimis mesaj Iuliei

Tot în această seară, Iulia a dezvăluit că Gabi Bădălău i-a trimis mesaj pe rețelele de socializare imediat după despărțirea de numai o zi de Bianca. Vedeta a și arătat mesajele dintre ea și afacerist, dar ce a urmat după a fost și mai șocant. Când a aflat de convorbirea dintre cei doi, diva i-a trimis un mesaj vocal plin de injurii Iuliei.

Nu m-a deranjat și nici nu m-a enervat mesajul ei, dacă ea spune niște cuvinte nu înseamnă că reflectă realitate, ea un mesaj dur, dar...Eu am niște principii de femeie, eu nu doresc iubitul nimănui, ea are paranoia cu mine de când a ieșit primul scandal, ea are paranoia și cu Gabi, și cu Alex. Da, există mesaje. Gabi mi-a scris un mesaj, după care l-a șters. Asta s-a întâmplat acum două zile, mi-a scris cum ești, din senin. Eu nu i-am răspuns.”, a spus Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.

SURSA: Spynews.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani