„E total pierdut, ar trebui să demisioneze”/Fostul doctor al Casei Albe face acuzații grave la adresa lui Joe Biden

„E total pierdut, ar trebui să demisioneze”/Fostul doctor al Casei Albe face acuzații grave la adresa lui Joe Biden

Într-un interviu acordat postului de televiziune Fox News din Statele Unite, Ronny Jackson, fostul doctor al Casei Albe a făcut afirmații surprinzătoare referitoare la Joe Biden și la capacitatea mintală a acestuia. El a susținut că președintele ”este total pierdut” și ”ar trebui să demisioneze”.

Jackson, care reprezintă al 13-lea district din Texas în Congresul american din partea republicanilor, a fost medicul foștilor președinți Donald Trump și Barack Obama, precum și contraamiral în Marina Statelor Unite, conform IB Times .

În interviu, doctorul a afirmat: ”Cred că (Biden – n.a.) ori va demisiona, ori îl vor convinge să demisioneze din funcție la un moment dat, în viitorul apropiat”. El a adăugat că poate fi folosit al 25-lea amendament din Constituția SUA, ”pentru a scăpa de acest om”.

Această prevedere permite vicepreședintelui Statelor Unite să devină președinte interimar, atunci când președintele nu mai poate să-și exercite funcția datorită incapacității sale, din cauza unei boli fizice sau psihice.

Sean Hannity de la Fox News a spus că unele răspunsuri ale lui Biden din interviul acordat la CNN, săptămâna trecută, au fost ”complet de neînțeles”.

La o zi după acest interviu, Ronny Jackson a postat pe rețeaua de socializare Twitter , un mesaj în care spune că Biden ar trebui să facă un examen cognitiv. Iar duminică, senatorul a pus un alt video cu președintele, cu următorul comentariu: ”Este total pierdut! Are nevoie chiar acum de o evaluare cognitivă”.

Republicanii au susținut că Joe Biden, la 78 de ani, este cel mai vârstnic președinte al SUA din istoria țării și nu este potrivit pentru a ocupa funcția de la Casa Albă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...