Ea este asistenta medicală care a fost fotomodel până la 39 de ani

Ea este asistenta medicală care a fost fotomodel până la 39 de ani

Gianina Petrescu, în vârstă de 40 de ani, este cel mai cunoscut manechin din Argeş şi deţine un adevărat record de longevitate în lumea modei: a fost manechin de la 14 până la 39 de ani. Gianina are numeroase titluri de miss la activ, scrie  Adevărul.

De profesie asistent medical generalist pediatru, Gianina are numeroase premii la concursurile naţionale şi internaţionale de miss şi a apărut pe coperţile mai multor reviste importante. Am vorbit cu Gianina despre profesia ei şi despre cariera impresionantă în modelling, o carieră întinsă pe parcursul a 25 de ani.

„Am practicat cu drag, meseria de asistent medical timp de doi ani la o grădiniţă de la Valea Ursului-Bascov, însă din păcate grădiniţa s-a închis, lucru ce m-a afectat mult, deoarece eram foarte ataşată de copii şi ei de mine. Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii, să fiu pe lângă ei, să-i îngrijesc. Empatia dusă la extrem m-a făcut să aleg această meserie de asistent medical. Pentru mine este o bucurie să empatizez cu oamenii, în special cu copiii. Probabil că şi sufletul meu a rămas la fel de copilăros”, spune Gianina.

De asemenea, timp de doi ani, Gianina a fost asistent medical la un club de fotbal din comuna argeşeană Bascov. În 2019, Gianina a fost asistentul medical al unui concurs internaţional de tenis de la Piteşti, unde au participat jucători din 15 ţări. Însă pasiunea cea mai importantă din viaţa Gianinei este şi o să rămână scena.

„Lumea modellingului este pasiunea mea eternă. De ce? Pentru că această lume m-a propulsat în carieră, m-a construit că femeie din toate punctele de vedere, mi-a şlefuit viziunea şi modul de viaţă în cel mai bun mod”, spune Gianina Petrescu. 

În 2002, Gianina a luat locul 2 la finala naţională de la Miss Italia nel Mondo, unul dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe din lume, organizat fără întrerupere din 1990. Tot în 2002, Gianina a luat locul doi la concursul naţional Miss Insieme. Cel mai emoţionant concurs de miss a fost pentru Gianina în vara lui 2007, în Piaţa Vasile Milea, la Miss Party Open Here, când mii de oameni au aplaudat-o minute în şir, acesta fiind şi criteriul de alegere a primului loc.

Timp de 10 ani, Gianina a fost director turism intern în cadrul uneia dintre cele mai importante agenţii de turism din Piteşti. Absolventă a Liceului Sanitar Ioan Cantacuzino din Piteşti, Gianina a urmat şi cursurile Şcolii postliceale Christiana, specializarea asistent medical generalist.

Ultima experienţă ca manechin pentru Gianina a fost în 2019, când a fost imaginea unui brand de haine româneşti.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul