Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

O avocată în vârstă de 26 de ani, din Iaşi, a sărit de la etajul şase al unui bloc din Iaşi şi a murit zdrobită pe asfalt. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 4.30 dimineaţa, de către concubinul acesteia.

„În dimineaţa de 19 iunie, în jurul orei 4.30, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iaşi.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde a fost identificată o tânăra de 26 de ani, ulterior fiind declarat decesul acesteia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Monica Cioată se numește tânăra avocată din Iași care a căzut de la etajul 6 al unui bloc de pe strada Sărărie. În urma impactului, tânăra a decedat pe loc. Aceasta absolvise Facultatea de Drept a Universității Al. I. Cuza, iar din 2019 era membru în Baroul Iași. În 2013 a absolvit Liceul Teoretic Ioan Neculce din Târgu Frumos. Înainte de tragedie, tânăra se afla în apartamentul iubitului, relatează bzi.ro .
Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 Marele dușman al Armatei României este solda de grad, care produce mai multă discordie între militari decât propaganda rusă

3 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

4 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

5 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina