Ea este doctorița dezertoare din Orăștie. „Nu am de ce să mă explic lumii”

Ea este doctorița dezertoare din Orăștie. „Nu am de ce să mă explic lumii”

Doctorița Lorena Ehim, șefa Secției ATI a Spitalului din Orăștie, a declarat, pentru Newsweek România, că nu are de ce „să se explice lumii” pentru demisia sa.

Singura care nu a renunțat, până acum, la demisie este șefa Secției ATI a Spitalului din Orăștie, medicul Lorena Ehim. Contactată de Newsweek România, aceasta a spus: „Nu vreau să comentez, am scris acolo motivele (în demisie - n.r.). E suficient. Nu are rost să mai discutăm, că oricum nu am ce să vă spun mai mult. Oamenii ar vrea să înțeleagă, dar e foarte greu să mă explic la o lume întreagă și nu am pentru ce să dau explicații lumii. Dau explicații acolo unde trebuie să dau explicații”.

---------

Secția ATI a Spitalului din Orăștie a rămas, luni dimineață, într-o singură asistentă medicală, după ce cinci infirmiere, cinci asistente medicale și șefa Secției și-au depus demisia.

După discuțiile purtate cu managerul spitalului și cu prefectul Hunedoarei, asistentele medicale și infirmierele au revenit asupra demisiilor.

Singura care n-a revenit asupra dezertării este madam din imagini. Nici nu vreți să știți ce sume a încasat lunar această absolventă de medicină ca șef de secție ATI la Orăștie.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Germania, cea mai bogată țară din Europa, cu un sistem de sănătate considerat model, rămâne fără paturi de ter…

2 VIDEO Cel mai bogat traficant de droguri din București se ascundea într-un palat de 1 milion de euro

3 Dan Dungaciu / Cum se conduce o ţară? Cel mai performant guvern liberal din istorie

4 A fost localizat inelul cu diamant de la PSD

5 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela