Ea este doctorița dezertoare din Orăștie. „Nu am de ce să mă explic lumii”

Doctorița Lorena Ehim, șefa Secției ATI a Spitalului din Orăștie, a declarat, pentru Newsweek România, că nu are de ce „să se explice lumii” pentru demisia sa.

Singura care nu a renunțat, până acum, la demisie este șefa Secției ATI a Spitalului din Orăștie, medicul Lorena Ehim. Contactată de Newsweek România, aceasta a spus: „Nu vreau să comentez, am scris acolo motivele (în demisie - n.r.). E suficient. Nu are rost să mai discutăm, că oricum nu am ce să vă spun mai mult. Oamenii ar vrea să înțeleagă, dar e foarte greu să mă explic la o lume întreagă și nu am pentru ce să dau explicații lumii. Dau explicații acolo unde trebuie să dau explicații”.

---------

Secția ATI a Spitalului din Orăștie a rămas, luni dimineață, într-o singură asistentă medicală, după ce cinci infirmiere, cinci asistente medicale și șefa Secției și-au depus demisia.

După discuțiile purtate cu managerul spitalului și cu prefectul Hunedoarei, asistentele medicale și infirmierele au revenit asupra demisiilor.

Singura care n-a revenit asupra dezertării este madam din imagini. Nici nu vreți să știți ce sume a încasat lunar această absolventă de medicină ca șef de secție ATI la Orăștie.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firel…

2 Crunt articol! Slabă țară suntem! Mari jigodii avem în funcții-cheie!

3 De râs... Ce meme-uri au apărut deja

4 Tovarășul Yau Mu Ye

5 Alexandra Cadanțu / „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost șocată!”

recomandări

Te ia DNA: Cristian Popescu Piedone

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing