Ea este filipineza care a devenit milionară dansând la bară

Ea este filipineza care a devenit milionară dansând la bară

Fosta stripteuză CJ Miles (38 de ani), originară din Filipine, a povestit cum a plecat din sărăcie lucie și a ajuns să facă și 180.000 de dolari pe noapte, dansând la bară pentru bogatașii din Las Vegas.

Bruneta, care are o înălțime de doar 1.40 m, susține că a ajuns milionară în 12 ani de striptease. A avut doar clienți generoși și, desigur, extrem de bogați. CJ Miles a lucrat la celebrul club Spearmint Rhino. Acum locuiește în Miami și face bani frumoși pe platforma de adulți OnlyFans. Ea își susține financiar întreaga familie, având o avere de peste 1.5 milioane de dolari.

CJ susține că a lucrat noaptea, între orele 19:00 și 9:00, dar arma ei secretă a fost faptul că este mică de înălțime, exotică, și că mereu a fost disciplinată.

A cumpărat o casă pentru familia ei din FIlipine

A face striptease în Las Vegas e diferit de orice altă parte a lumii! Aveam clienți VIP, CEO și oameni de afaceri. Eu eram cunoscută ca «Îngerul Nopții». Bărbații, inclusiv celebrități de top și miliardari, mă chemau în mod constant la hotelurile lor”, a povestit CJ Miles, potrivit tabloidului britanic Daily Star .

Spre deosebire de multe dintre celelalte fete, am lucrat întotdeauna complet trează – fără băuturi alcoolice sau droguri în corpul meu”, a mai spus bomba sexy din Filipine.

CJ Miles publică des fotografii sexy pe rețeaua socială Instagram, acolo unde are peste 2 milioane de fani.

„Am folosit banii câștigați din striptease pentru a-i cumpăra familiei mele o casă în Filipine. Noi am crescut fără nimic, așa că ne-am simțit uimitor să putem face asta.”, a adăugat CJ Miles, care este foarte mândră de reușitele ei în viață. SURSA: click.ro




Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”