Ea este fosta soție austriacă a milionarului ucis din Sibiu, căreia i-a luat numele

Ea este fosta soție austriacă a milionarului ucis din Sibiu, căreia i-a luat numele

Adrian Kreiner a decedat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, după ce a fost bătut sălbatic de trei hoți care au furat din vila sa din Sibiu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro. Doi dintre suspecți, Marian Minae și Laurențiu Ghiță, au fost reținuți pe 19 noiembrie, în Irlanda de Nord, respectiv în Scoția. Cel de-al treilea, Constantin Zuleam, nu a fost prins încă. La o lună de la crimă, Zuleam, care era liderul grupului, se află încă pe lista „most wanted” a Poliției Române, presupunându-se că acesta s-ar ascunde în Belgia.

Cine este fosta soție austriacă a milionarului ucis din SibiuFoto: Colaj fanatik.ro

În presă s-a relatat că averea uriașă a lui Adrian Kreiner va fi împărțită între mama sa, iubita Adriana Viliginschi și fiica Vanessa Kreiner. Există, însă, și o altă femeie care a fost extrem de importantă în viața lui Adrian Kreiner. La începutul anilor 90, sibianul a emigrat în Austria, iar la vremea aceea numele său era Adrian Mercurean. El s-a însurat cu o austriacă din Kapfenberg, potrivit informațiilor FANATIK, pe nume Astrid Kreiner.

Citește mai mult pe fanatik.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”