Educatoarea care a violat trei fetițe a fost arestată

Educatoarea care a violat trei fetițe a fost arestată

Educatoarea care a violat trei fetițe a fost arestată.

Femeia, pe nume Maria Podolak, lucra de 20 de ani ca educatoare la Grădinița cu Program Normal „Căsuța din Povești” Bosanci.

Autoritățile au arestat-o preventiv pentru 30 de zile și o anchetează sub suspiciunea că a violat trei fetițe, care au acum între 3 și 7 ani.

Faptele extrem de grave au ieșit la iveală după ce Podolak a reclamat la Poliție, pe 6 decembrie 2021, faptul că i-a fost incendiată mașină.

Oamenii legii au descoperit că autorul este un bărbat din comuna Bosanci, pe care l-au arestat preventiv pe 17 decembrie. La audieri, suspectul a declarat că a incendiat mașina din răzbunare, fiindcă educatoarea i-a violat fetițele, care au 3 și 7 ani, potrivit stirisuceava.net .

Copilele au fost audiate, declarațiile tatălui confirmate, iar cercetările extinse au arătat că a mai existat și o a treia victimă, o altă fetiță de 7 ani. Copilele au declarat anchetatorilor că educatoarea le-a introdus degetul în vagin.

După perchezițiile făcute, educatoarea a fost reținută inițial, iar sâmbătă, 15 ianuarie, a fost arestată pentru 30 de zile.

Tatăl victimelor a fost trimis în judecată, pe 6 ianuarie, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Pe 11 ianuarie, a fost eliberat din arest și se află acum sub control judiciar.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…