Educatoarea care a violat trei fetițe a fost arestată

Educatoarea care a violat trei fetițe a fost arestată

Educatoarea care a violat trei fetițe a fost arestată.

Femeia, pe nume Maria Podolak, lucra de 20 de ani ca educatoare la Grădinița cu Program Normal „Căsuța din Povești” Bosanci.

Autoritățile au arestat-o preventiv pentru 30 de zile și o anchetează sub suspiciunea că a violat trei fetițe, care au acum între 3 și 7 ani.

Faptele extrem de grave au ieșit la iveală după ce Podolak a reclamat la Poliție, pe 6 decembrie 2021, faptul că i-a fost incendiată mașină.

Oamenii legii au descoperit că autorul este un bărbat din comuna Bosanci, pe care l-au arestat preventiv pe 17 decembrie. La audieri, suspectul a declarat că a incendiat mașina din răzbunare, fiindcă educatoarea i-a violat fetițele, care au 3 și 7 ani, potrivit stirisuceava.net .

Copilele au fost audiate, declarațiile tatălui confirmate, iar cercetările extinse au arătat că a mai existat și o a treia victimă, o altă fetiță de 7 ani. Copilele au declarat anchetatorilor că educatoarea le-a introdus degetul în vagin.

După perchezițiile făcute, educatoarea a fost reținută inițial, iar sâmbătă, 15 ianuarie, a fost arestată pentru 30 de zile.

Tatăl victimelor a fost trimis în judecată, pe 6 ianuarie, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Pe 11 ianuarie, a fost eliberat din arest și se află acum sub control judiciar.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie