Efervescență neobișnuită în jurul Palatului Buckingham

Efervescență neobișnuită în jurul Palatului Buckingham

Personalul Palatului Buckingham, reședința reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit, ar fi fost chemat în timpul nopții pentru o întâlnire de urgență ''foarte neobișnuită''. Joi dimineață, o duzină de camere de televiziune s-au poziționat în apropierea palatului, așteptând informații, informează AFP.

Personalul monarhului britanic din întreaga țară a fost convocat la Buckingham în noaptea de miercuri spre joi, existând zvonuri privind un anunț iminent referitor la Regină sau la Ducele de Edinburgh, soțul ei, scrie tabloidul Daily Mail.

Potrivit ziarului, Lord Chamberlain, cel mai înalt responsabil al casei regale, și secretarul privat al reginei, Christopher Geidt, urmează să se adreseze personalului în cursul dimineții.

Deși întâlniri cu tot personalul sunt convocate ocazional, modul în care s-a făcut acest lucru de această dată, în ultimul moment, este foarte neobișnuit și sugerează că se va anunța ceva important'', a adăugat ziarul, citând surse a căror identitate nu este dezvăluită.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze aceste informații.

Regina, care tocmai a împlinit 91 de ani, a revenit miercuri la Londra, după ce a petrecut, ca în fiecare an, perioada de Paște în castelul său din Windsor, la vest de capitala Marii Britanii. Soțul ei, Philip, va împlini 95 de ani în luna iunie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…