Efervescență neobișnuită în jurul Palatului Buckingham

Efervescență neobișnuită în jurul Palatului Buckingham

Personalul Palatului Buckingham, reședința reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit, ar fi fost chemat în timpul nopții pentru o întâlnire de urgență ''foarte neobișnuită''. Joi dimineață, o duzină de camere de televiziune s-au poziționat în apropierea palatului, așteptând informații, informează AFP.

Personalul monarhului britanic din întreaga țară a fost convocat la Buckingham în noaptea de miercuri spre joi, existând zvonuri privind un anunț iminent referitor la Regină sau la Ducele de Edinburgh, soțul ei, scrie tabloidul Daily Mail.

Potrivit ziarului, Lord Chamberlain, cel mai înalt responsabil al casei regale, și secretarul privat al reginei, Christopher Geidt, urmează să se adreseze personalului în cursul dimineții.

Deși întâlniri cu tot personalul sunt convocate ocazional, modul în care s-a făcut acest lucru de această dată, în ultimul moment, este foarte neobișnuit și sugerează că se va anunța ceva important'', a adăugat ziarul, citând surse a căror identitate nu este dezvăluită.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze aceste informații.

Regina, care tocmai a împlinit 91 de ani, a revenit miercuri la Londra, după ce a petrecut, ca în fiecare an, perioada de Paște în castelul său din Windsor, la vest de capitala Marii Britanii. Soțul ei, Philip, va împlini 95 de ani în luna iunie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...