Efervescență neobișnuită în jurul Palatului Buckingham

Efervescență neobișnuită în jurul Palatului Buckingham

Personalul Palatului Buckingham, reședința reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit, ar fi fost chemat în timpul nopții pentru o întâlnire de urgență ''foarte neobișnuită''. Joi dimineață, o duzină de camere de televiziune s-au poziționat în apropierea palatului, așteptând informații, informează AFP.

Personalul monarhului britanic din întreaga țară a fost convocat la Buckingham în noaptea de miercuri spre joi, existând zvonuri privind un anunț iminent referitor la Regină sau la Ducele de Edinburgh, soțul ei, scrie tabloidul Daily Mail.

Potrivit ziarului, Lord Chamberlain, cel mai înalt responsabil al casei regale, și secretarul privat al reginei, Christopher Geidt, urmează să se adreseze personalului în cursul dimineții.

Deși întâlniri cu tot personalul sunt convocate ocazional, modul în care s-a făcut acest lucru de această dată, în ultimul moment, este foarte neobișnuit și sugerează că se va anunța ceva important'', a adăugat ziarul, citând surse a căror identitate nu este dezvăluită.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze aceste informații.

Regina, care tocmai a împlinit 91 de ani, a revenit miercuri la Londra, după ce a petrecut, ca în fiecare an, perioada de Paște în castelul său din Windsor, la vest de capitala Marii Britanii. Soțul ei, Philip, va împlini 95 de ani în luna iunie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…