Ei sunt cei mai mari manipulatori din tot zodiacul. Atenție când relaționezi cu ei

Ei sunt cei mai mari manipulatori din tot zodiacul. Atenție când relaționezi cu ei

Manipularea este definită ca fiind un comportament „care servește sau este destinat să controleze sau să influențeze pe alții într-un mod ingenios și adesea nedrept sau egoist”. Uneori, semnul zodiacal poate influența o persoană cu privire la această caracteristică.

Manipulatorii zodiacului FOTO Arhivă

Deși rezervăm adesea cuvântul "manipulator" pentru indivizi calculați, cum ar fi narcisiștii și sociopații, toată lumea are capacitatea de a-i manipula pe alții pentru a obține lucrurile pe care le doresc. Este posibil să nu fiți conștient că manipulați pe cineva sau să știți exact ce faceți. De asemenea, unii oameni sunt ușor de manipulat, în timp ce alții au mai multă rezistență.

Fiecare semn zodiacal are trăsăturile sale negative care pot fi folosite pentru a-i manipula pe ceilalți. Cu toate acestea, este important de reținut că aceasta este „doar eliberarea energiei negative”, iar fiecare semn zodiacal, element și planetă conducătoare are, de asemenea, energiile sale pozitive. Pe măsură ce evoluează, fiecare semn zodiacal este mai puțin probabil să prezinte energie negativă.

1. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Scorpionul este să facă să pară o greșeală majoră să fii împotriva lor și să ceară loialitate, indiferent de situație. Vor să te facă să crezi că ai putea să-i pierzi din viața ta, dacă nu ești de acord cu ei. Nu se deosebește de abuzul emoțional și de hărțuire. Toate secretele pe care i le-ai încredințat Scorpionului în trecut ar putea să nu mai fie considerate confidențiale, iar ei le-ar putea face publice, dacă ești pe dinafară.

2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cel mai manipulator lucru pe care Gemenii îl fac este să denatureze adevărul. Cu alte cuvinte, mint. Își pot raționaliza minciuna, spunând că este pentru binele mai mare și că nu există alte opțiuni, dar folosesc minciuna ca o modalitate de a-i manipula pe ceilalți. Ei pot spune că vor face ceva și nu au absolut nicio intenție de a face acel lucru , sau pot spune că o situație este cumplită când în realitate nu este așa.

3. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Capricornul este să îi facă pe oameni să se simtă proști. Capricornul își folosește cunoștințele și competența ca o modalitate de a convinge pe cineva să facă ceea ce vrea el. Făcând pe cineva să se simtă prost și să aibă nevoie de îndrumare, Capricornul îl poate face să îi urmeze planul. Când cineva se simte capabil și puternic, este mai capabil să țină piept Capricornului și să spună nu, așa că acest semn zodiacal îi slăbește încrederea și îl manipulează, arată Your Tango .

4. Leu (23 iulie - 22 august)

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Leul este să își minimalizeze comportamentul, dându-se drept inocent. Leii sunt încrezători, dar uneori ego-ul lor îi face să facă lucruri care pot avea consecințe negative pentru ceilalți. Dacă Leul face ceva care este un câștig pentru el și o pierdere pentru altcineva, îl va întoarce astfel încât să sune benefic pentru amândoi.

5. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt guvernați de Neptun, care poate fi înșelător și machiavelic. Cel mai manipulator lucru pe care îl face Peștii este să nu-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor. Nu este vina lor că s-a întâmplat ceva sau că cineva s-a supărat. Peștii își făceau doar treaba. Uneori se poate simți ca și cum Peștii nu cred că trebuie să fie responsabili pentru nimic , pentru că sunt atât de creativi și speciali.

6. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Balanța este să se prefacă inocentă. Atunci când Balanța manipulează, se preface că nu știe să facă ceva sau că nu are abilitățile necesare, astfel încât altcineva să o facă în locul ei. Uneori, Balanța se va folosi de farmecul ei și va flirta, astfel încât să obțină rezultate și mai bune. Dacă li se atrage atenția asupra comportamentului lor, se vor comporta ca și cum nu au nicio idee despre ce vorbești.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…