El a coordonat măcelul din Piața Victoriei. Da, bodyguardul lui Dragnea de la DNA!

El a coordonat măcelul din Piața Victoriei. Da, bodyguardul lui Dragnea de la DNA!

El a coordonat măcelul din Piața Victoriei. Da, bodyguardul lui Dragnea de la DNA, din noiembrie 2017, când s-a dus, îl cităm, să-și ia în primire al treilea dosar, cel cu grupul infracțional organizat ! Și același personaj care a dat cu pumnii în protestatari în ianuarie anul acesta! Se numește Răducu Șerban și este comandantul Detaşamentului Acţiuni Speciale din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepeş”, unitate de „elită” a Jandarmeriei Române. Și este căpitan! 

Parada de 1 Decembrie 2017. De la minutul 09.05:

Crainic: „Detaşamentul este comandat de căpitanul Răducu Şerban. Brigada Specială acționează pentru prevenirea şi combaterea criminalității organizate, execută misiuni de intervenție antiteroristă şi este responsabilă de restabilirea ordinii publice, atunci când aceasta este grav tulburată. Militarii care defilează sunt specializaţi ca lunetişti, paraşutişti, scafandri şi alpinişti și au o vastă experienţă în misiuni internaționale desfășurate în teatrele de operații sub egida ONU, NATO și a Uniunii Europene.”

Protest Piața Universității 21 ianuarie 2018. Momentul în care Răducu Șerban lovește protestatarii

Răducu Șerban a fost cercetat pentru acest incident dar nici până în ziua de astăzi, ce zi tristă, nu a fost făcut public rezultatul anchetei.

Iată că băiatul a recidivat. La o scară mult mai mare. Care s-a soldat cu 440 de răniți: femei, copii, bătrâni, jurnaliști.






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...