El este bărbatul care şi-a spânzurat fiul de un an și s-a sinucis. S-a certat cu fosta parteneră prin mesaje și i-a luat viața copilului din răzbunare

El este bărbatul care şi-a spânzurat fiul de un an și s-a sinucis. S-a certat cu fosta parteneră prin mesaje și i-a luat viața copilului din răzbunare

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia şi-a spânzurat copilul de un an pentru a se răzbuna pe fosta iubită, apoi s-a sinucis, în noaptea de 25 spre 26 martie.

Bogdan R. locuia într-un apartament cu chirie în Alba Iulia. Bărbatul s-a certat cu fosta iubită prin mesaje, noaptea trecută, iar la un moment dat nu a mai răspuns la mesaje.

Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că ceva s-ar fi putut întâmpla în apartamentul închiriat din Alba Iulia. Poliţiştii au ajuns la uşa apartamentului, însă proprietarul nu le-a permis să spargă uşa și au fost nevoiţi să îl aştepte să vină cu cheile.

Când a ajuns cu cheile, proprietarul a descoperit că uşa era încuiată pe interior, astfel că le-a dat voie poliţiştilor să spargă uşa.

Anchetatorii au dat peste o scenă de coşmar în interiorul apartamentului. Tânărul îşi omorâse copilul de un an, prin spânzurare, iar apoi şi-a luat şi el viaţa în acelaşi mod.

Anunțul poliției

"În noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, cu care ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol.


Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament.

Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment", se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Se pare că bărbatul nu a lăsat nici un bilet, ci doar un mesaj pe o rețea de socializare.

Deocamdată nu e clar ce a dus la această tragedie, dar anchetatorii încearcă să afle toate detaliile cazului. Mama copilului, aflată evident în stare de șoc, a fost audiată, scrie alba24.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...