Elena Lasconi a fost angajată a SRI pe vremea lui Radu Timofte, sluga lui SOV?

Elena Lasconi a fost angajată a SRI pe vremea lui Radu Timofte, sluga lui SOV?

Elena Lasconi ar ascunde ditamai scheletul în dulap, spune o fostă purtătoare de cuvânt a STS, colonel în rezervă Daniela Tobă.
„Ori de cîte ori deschide guriţa, în ultima vreme, mimoza primăriţă blondă Lenuţa plînge cu mucişori pe piept că tot soiul de mizerii se vor spune ca să nu fie lăsată să ajungă în scaunul lui Iohannis.
Aşa o fi, dar acum, pe bune, niscai curăţenie înainte de sărbătorile electorale ar trebui să-şi facă şi ea în ogradă. Bunăoară, n-ar trebui să ascundă faptul că o scurtă perioadă de timp s-a iţit în curtea SRI pe post de consilieră a lui Radu Timofte, odihnească-se. O consilieră foarte, foarte, fooooarte apropiată. Aşa zic gurile rele. Şi a stat în SRI fix pînă ce serviciul i-a cumpărat de pe piaţa liberă un apartament de 45.000 euro la banii de atunci şi i l-a vîndut cu 15.000 euro. Un frumos apartament pe Bdul Mihai Bravu. Lenunţa l-a cumpărat cu toată suma la sacoşă, apoi a plecat din serviciu. Despre morţi numai de bine, dar scandalul cu locuinţele de serviciu din perioada de şefie a lui Timofte îl ştie toată lumea, iar blonda Lenuţa e doar una dintre toţi ăia mulţi care s-au ales cu locuinţe luate de SRI pentru rude, amante şi şmecheri din serviciu. Unii dintre ăia care au cumpărat apartamente de serviciu au trebuit să le dea înapoi, atunci cu scandalul. Cei cărora li s-au cumpărat apartamente de pe piaţă au rămas cu ele.
Mie informaţia mi-a ajuns întîmplător la ureche, dar poate că Lenuţa ar trebui să scoată la lumină de acum şi celelalte bube pe care le mai are, că mai are, dacă e sfătuită deştept. Dacă nu o face acum, soto se vor găsi unii să le detoneze pentru ea anul viitor şi ar fi păcat. Fiindcă dacă ajunge în finală cu Geoană, aşa cum am speculat, cu sau fără apartament de la SRI, cu sau fără mucişori pe piept, eu cu ea am de gînd să votez.”, a scris Tobă pe Fb.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”